Gazete Vatan Logo
İddaa İddaa'da günün en çok oynanan maçları

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş: Maç Sonucu 1

İddaa programının Türkiye Basketbol Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Gaziantep Basketbol-Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %3’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Doruk Boyacı’nın Tercihi

Gaziantep Basketbol dönem dönem beklenmedik yenilgiler alsa da şimdiden bu sezonun sürptirz ve bşarılı ekiplerinden biri oldular. 12 galibiyeti bulunan ev sahibi ekip bu hafta da Beşiktaş ile playoff potası adına kritik bir mücadeleye çıkacak. Düşük skorlu bir maç geçebilir. Aynı zamanda ev sahibi ekibin kazanma alışkanlığı sayesinde parkeden galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.

Luzern-Basel: 2.5 Üst

İddaa programının İsviçre Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Luzern-Basel mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %50’si karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Basel, en iyi oyuncusu diyebileceğimiz , genç yeteneği Arthur'u Fiorentina'ya kaptırdı. Esposito'nun da kart cezalısı olması, Basel'in hücum anlamında elini kolunu bağlamış durumda. Luzern'in yeni teknik direktörüyle birlikte ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapma isteği var. Basel'in hücum oyuncularının eksikliği ve Luzern'in yeni bir döneme adım atacak olmasının da etkisiyle, Luzern'in evinde yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Porto-Maritimo: 2.5 Üst

İddaa programının Portekiz Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Porto-Maritimo mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %55’i karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Porto transfere orta saha alarak başladı. Roma’ya giden Sergio Oliveira’nın yerine Paços Ferreira’da ön plana çıkan Stephen Eustaquio’yu aldılar. Bana göre oldukça mantıklı bir hamle oldu. Ayrıca kanat Corona da Sevilla’ya satıldı. Mavi-beyazlılarda son dönemin formda golcüsü Mehdi Taremi ise İran Milli Takımı’nda olduğu için maçta forma giyemeyecek. Her şeye rağmen mavi-beyazlıların ligdeki durumu çok iyi. 6 puan farkla öndeler ve Avrupa Ligi eşleşmesi öncesinde oynayacakları Sporting maçına kadar kayıp yaşayacaklarını düşünmüyorum. Maritimo’da takımın önemli skorerlerinden Joel Tadjo da cezalı. Porto’ya direnmeleri zor.

İddaada günün en çok oynanan maçları

Haberin Devamı