Gazete Vatan Logo
İddaa Haftanın karşılaşmasında düdük Zorbay Küçük'te!

Haftanın karşılaşmasında düdük Zorbay Küçük'te!

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, Kadıköy’de Fenerbahçe ezeli rakibi Trabzonspor’u ağırlayacak. Dev derbide maçın hakemi Zorbay Küçük olacak.

Haftanın karşılaşmasında düdük Zorbay Küçük'te!

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kadıköy’de, Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Ezeli rekabette 134. randevuda karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ve Trabzonspor’un karşılaşmasını Zorbay Küçük yönetecek. Zorbay Küçük, bu sene Süper Lig’de 4 müsabakanın orta hakemliğini yaptı. Bu 4 karşılaşmanın biri Fenerbahçe’ye bir diğeri ise Trabzonspora ait. Zorbay Küçük, daha önce de Fenerbahçe - Trabzonspor maçı yönetmişti.  2021-22 sezonunun 28. haftasında Kadıköy’de oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle sona ermişti.

Fenerbahçe, Zorbay Küçük yönetiminde kaybetmedi!

Fenerbahçe, Zorbay Küçük’ün yönettiği karşılaşmalarda ilginç istatistiğe sahip. Sarı-lacivertli ekip, Küçük yönetiminde 9 karşılaşmaya çıktı. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken yenilgi yüzü görmedi. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 22 sarı, 3 kırmızı kart görürken, rakipleri 14 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Zorbay Küçük yönetiminde Trabzonspor!

Zorbay Küçük, şimdiye dek bordo-mavili ekibin 15 karşılaşmasını yönetti. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 29 sarı, 3 kırmızı kart görürken, rakipleri 40 sarı, 6 kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

İki ekip aynı hakemle sahada olacak!

31 yaşındaki hakem, kariyerinde ikinci kez Fenerbahçe - Trabzonspor derbisinde görev yapacak. 2021-2022 sezonunda oynanan ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük’tü. Küçük, verdiği kararlarla karşılaşmanın ardından epey eleştirilmişti. Küçük, 28. haftada Kadıköy’de oynanan mücadelede 3 sarı, 1 kırmızı kart çıkartmıştı.

Zorbay Küçük kartı seviyor!

Zorbay Küçük, genel itibariyle karşılaşmalarda oyuncuların agresifliğine pek izin vermeyen hakemlerden. Küçük, özellikle sert geçen ve mücadele gücü yüksek karşılaşmalarda, direkt olarak sarı kartına başvuruyor. Küçük, profesyonel kariyeri boyunca 139 resmi karşılaşmada görev aldı. Görev aldığı 139 karşılaşmada, 698 kez sarı kartına başvururken, 19 kez kırmızı kart, 16 kez ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Zorbay Küçük, gösterdiği sarı kartlarla maç başına 5 sarı kart gösterme gibi ciddi bir istatistiğe sahip.

Haberin Devamı

Zorbay Küçük’ün dev derbide nasıl performans ortaya koyacağı merak konusu. Tüm hafta boyunca iki takım taraftarları tarafından eleştirilen Zorbay Küçük, derbide göstereceği performansla kamuoyuna iyi bir yanıt verebilecek mi?

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Haftanın karşılaşmasında düdük Zorbay Küçükte