Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Tottenham – Chelsea: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Tottenham – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %65’i karşılaşmada Tottenham’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi: İlk Yarı 1.5 Alt

Tottenham, Arsenal'in Newcastle United'a yenilmesiyle birlikte ligde namağlup olan tek takım konumunda bulunuyor. Şu ana kadar ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından biri. Özellikle Maddison ve Son'un skor yükünü bu denli rahat çekmesi ve her maçta daha iyiye gitmeleri onları daha da güçlendiriyor. Hem geri dörtlüsü hem de Vicario gibi mükemmel bir kalecileri olması oldukça güven veriyor. Chelsea ise son haftalarda toparlanma emareleri veriyordu fakat evlerinde Brentford karşısında aldıkları iki farklı mağlubiyetle serilerini bozdular. Kaptan Reece James, maçın sonlarına doğru takımına katılsa da takımda hâlâ oldukça fazla sakat ve hazır olmayan oyuncular var. Hücum yönünde de zayıf olduklarını söylememiz lazım. Bence bu maçta da direnmeye çalışan tarafta olacaklar ama en azından ilk yarıda olabildiğince kontrollü olmaya çalışacaklar. Bu nedenle ilk yarıda iki gol çıkmaz seçeneği mantıklı gözüküyor.

Haberin Devamı

Kayserispor – Alanyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kayserispor – Alanyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %37’si karşılaşmada Kayserispor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Toplam Gol 2-3

Recep Uçar, Kayserispor macerasına 2-0'lık Gaziantep FK galibiyetiyle başlamıştı. Sonrasında duruldu ama son 2 maçtan 6 puan çıkarmasını da bildiler. Geçtiğimiz hafta arası kupa maçında, Iğdır FK karşısında 4-0'lık kolay bir galibiyet geldi. İşler şu an tıkırında. Hatayspor maçını pas geçen Julian Janvier dışında takımda göze çarpan bir eksik yok... Alanyaspor'da ise TD değişikliği yaşandı. Son 5 maçta 4 yenilgi gelince değişim kaçınılmaz oldu. Ömer Erdoğan gitti, Fatih Tekke takımın başına getirildi. İlk maç, kritik deplasman... Tahmin vermesi zor maç. "2-3 GOL" diyerek sıyrılabiliriz. Recep Uçar'la Kayserispor, ligdeki 6 maçın 4'ünde bu aralıkta kaldı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK – Rizespor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Gaziantep FK – Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si karşılaşmada Gaziantep FK’nin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 2.5 Alt

Sumudica demek, kontrollü oyun demek, savunma güvenliği demek. Nitekim Rumen hoca göreve geldikten sonra Gaziantep FK'nin çıktığı 6 maçın 5'i '2.5 alt' bitti. Bu karşılaşmada da 3 gol barajının aşılmasını beklemiyorum. Her ne kadar Çaykur Rizespor dalgalı bir gidişat sergilese de Gaziantep'in defansif anlamda kolay kolay kırılmayacağını düşünüyorum. Ev sahibinde Furkan Soyalp cezalı. Kırmızı-Siyahlılar hafta içinde Türkiye Kupası maçında hata yapmadı ve zayıf rakibi önünde 4-0 kazandı. Rizespor'da ise ideal kadroda önemli bir eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı

 Günün En Çok Oynanan Maçları