Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – Ludogorets: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Paris Fenerbahçe – Ludogorets mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü karşılaşmada Fenerbahçe’nin galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst

İsmail Kartal, Avrupa rotasyonuna bu maçta da devam edecek. Yoğun fikstürde neredeyse tüm oyuncularını kullanan Fenerbahçe’nin hocası, Kent, Batshuayi, Crespo, Oosterwolde, Samet Akaydın, Zajc gibi isimleri 11’de kullanacaktır. Buna rağmen Sarı-Lacivertliler’in genel oyun anlayışından bir sapma beklemiyorum. İç saha faktörünü de hesaba katarsak, bol pozisyonlu ve bol gollü bir karşılaşma izlememiz muhtemel. Ayrıca Ludogorets de oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Fenerbahçe kazanır ve maçta en az 3 gol olur.

Bodo Glimt – Beşiktaş: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Bodo Glimt – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü maçta en azın 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: 2.5 Üst

Beşiktaş'ın, 2-0 öne geçtiği maçta Lugano'ya karşı yaşadığı 3-2'lik mağlubiyet hem Şenol Güneş'in son maçı oldu hem de yönetimi seçim kararı almaya zorladı. Sonrasında İstanbulspor'u yenseler de derbideki 2-1'lik Galatasaray mağlubiyeti, milli ara sonrası moralleri bozdu. Taraftarın maç sonunda desteği bu anlamda değerliydi. Beşiktaş, teknik direktörlük tecrübesi az olan Burak Yılmaz ile Avrupa arenasına çıkıyor. Bodo gruptaki ilk 2 maçta gol atamadı. Norveç temsilcisi, ligde Molde'yi 3-1, Sandefjord'u da 4-3 yenerek aslında hücumda ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Temsilcimiz Beşiktaş'ın savunma zaaflarından faydalanabilirler ama hücumdaki etkili isimleriyle temsilcimizden de gol, hatta goller bekliyorum.2.5 üstü biter.

AS Roma – Slavia Prag: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve günün öne çıkan maçlarından AS Roma – Slavia Prag mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %64’ü karşılaşmada AS Roma’nın galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Grupta 2’de 2 yapan takımlar karşı karşıya geliyor. İki ekip de son dönemde formuyla dikkat çekiyor. Roma, Serie A’da son 3 maçını kazanarak morallendi. Avrupa Ligi’ndeki son maçında da Servette’yi sahasında rahat geçmişti. Slavia Prag da gruptaki son maçında Sheriff’i 6 farklı mağlup etti. Grup liderliği adına önemli bir mücadele. Roma kadro kalitesi olarak rakibinin önünde. Kolay bir maç beklemesem de Roma’nın bu orandan denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları