Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Finlandiya – Kazakistan: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Finlandiya – Kazakistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %43’ü karşılaşmada Finlandiya’nın galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Grupta kalan son 3 maç öncesi 12 puanla ilk 2 için şanslarını devam ettiren iki ekip önemli bir maça çıkıyorlar. Özellikle oynadığı 2 karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrılan Finlandiya önemli puanlar kaybediyor. Artık hedefi doğrultusunda bu karşılaşmada kaybetme lüksleri bulunmadığından dolayı taraftarı önünde kazanmak adına tempolu başlamalarını bekliyorum. Kazakistan ise güçlü rakiplerine karşı önemli puanlar topladı ve güzel bir çıkış yakalayarak dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı. Son oynadığı Danimarka karşısında 3-1 kaybetmelerine rağmen skor üretmeyi başardılar. Mutlaka şansını devam ettiren konuk ekip artık bütün kozlarını ortaya koyarak maça başlayarak sürpriz yapmak isteyeceklerdir. Bu karşılaşmada acilen galibiyete ihtiyacı olan iki ekip ofansif bir performans sergileyip kazanmak adına karşılıklı goller bulacaklardır.

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Panathinaikos: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Panathinaikos mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %40’ı karşılaşmada Fenerbahçe’nin galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi: Handikaplı İlk Yarı Sonucu (Deplasman: 4.5) 2

Fenerbahçe'de Dorsey, Neto, Metecan Birsen yok... Panathinaikos'ta Papapetrou, Mitoglou yok. Sloukas bu maç oynayabilecek... Fenerbahçe'de Dorsey önemli eksik. Wilbekin, Madar, Guduric, Papagiannis öne çıkan oyuncuları... Panathinaikos, Ergin Ataman koçluğunda, şanssız Olympiakos yenilgisine rağmen beklentimin üstünde bir performansla sezona başladı. Ergin Ataman yine Fenerbahçe taraftarıyla gerginlik yaşayabilir, bu durum maça nasıl yansır bilmiyorum ama dirençli bir Pana takımı bekliyorum. İlk yarıda 4.5 handikap avantajıyla Panathinaikos tarafındayım.

Haberin Devamı

İngiltere – İtalya: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İngiltere – İrlanda  mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %35’i İngiltere galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: Maç Sonucu 1

Wembley’de 2 ekibin son karşılaşmasından İtalya Avrupa Şampiyonu unvanıyla ayrılmıştı. 2024 elemelerinde ise İngiltere grupta lider ve rakibini ilk maçta deplasmanda yenmeyi başardı. 7 maçtır da kaybetmiyor Southgate’in ekibi. Ev sahibinde sol bek sıkıntısı devam ediyor. Luke Shaw ve Chilwell’in yokluğunda Trippier’i savunmanın solunda izleyebiliriz. Bukayo Saka bu maçta forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Chiesa ve Immobile yok. Konuk ekip Makedonya ve Ukrayna maçları da dahil olmak üzere 3 maça daha çıkacak. Grupta 3 puan geride 2. sırada. Ancak ev sahibinin elemelerdeki performansı ortada. Ben iştahlı bir İngiltere performansı bekliyorum bu maçtan ve ev sahibinin kazanacağını tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları