Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester United – Galatasaray: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Manchester United – Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %22’si karşılaşmada 2.5 üst bareminin aşılacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 2.5 Üst

Manchester United bu sezon tam anlamıyla dalgalı bir performans gösteriyor. Premier Lig'de 7 maçta 9 puan toplayabildiler. Sancho'nun yokluğunun yanı sıra Lisandro Martinez, Amrabat, Wan-Bissaka, Luke Shaw gibi isimler sakatlar kervanındaki isimlerden bazıları... Antony kadroda olacak. Tüm olumsuzluklara rağmen Şampiyonlar Ligi'nde eğer gruptan çıkmak istiyorlarsa, bu maç onlar adına çok kritik. Ve özellikle ilk yarıdan skoru bulmak isteyeceklerini düşünüyorum. Galatasaray ise gruptaki ilk karşılaşmada Kopenhag önünde geri dönüşe rağmen 1 puan alabildi. Zaha yine 11'de olacaktır. Torreira'nın yanında Ndombele tercihi görebiliriz. Yine de henüz uyum sorununu aşamamış Sarı-Kırmızılı kadronun, İngiltere'de işinin kolay olmadığını düşünüyorum. Bu maçta tercihim 2.5 üst...

Haberin Devamı

Napoli – Real Madrid: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Napoli – Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %25’i karşılaşmada Real Madrid’in galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi: Maç Sonucu X

Bu maç için golsüz bir sonuç beklemek imkânsız görünüyor. Napoli’de Osimhen Real Madrid’de Bellingham ve Vinicius, varken düşük skor beklemek zor bir ihtimal olacak. Napoli, İtalya’da son 13 Şampiyonlar Ligi maçında kaybetmedi. Real Madrid ise İtalyan takımlarına karşı kurduğu üstünlükle nam saldı. Grubun en zor maçında iki takımın birbirine üstünlük kurmakta zorlanacağını düşünüyorum. Öncelikli tercihim yüksek orandan beraberlik tercihi olacak. Alternatif için en ideal tercih 2,5 gol üstü bahsi.

RC Lens – Arsenal: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve günün öne çıkan maçlarından RC Lens – Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %59’u Arsenal galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Lens'in, ligde ilk maçlarda zorlanması sürpriz olmadı. Sezon öncesinde en iyi forvetleri Lois Openda'yı Leipzig'e sattılar ve hücumun kalitesini düşürdüler. Ama şimdi Elye Wahi sayesinde biraz işler yoluna girmiş görünüyor. Lens, Openda'nın transfer ücretinin 30 milyon eurosunu forvetin satın alınmasına yatırdı. Geçtiğimiz maç günü genç oyuncu nihayet ilk golünü Strasbourg'a karşı atmasını bildi. Öte yandan Londralılar grup aşamasına son derece güçlü başladı. Arteta oyuncuları Saka ve Odegaard'a güveniyor. ŞL'deki bir önceki maçların genelinde Arsenal'in şut dönüşüm oranı yüzde 30,8'di. (İlk maçlardaki en iyi beşinci değer) Ev sahibi takım elbette zayıf taraf ama ev sahibi avantajı da onların tarafında sonuçta Ligue 1'de geçen sezonun en iyi ev sahibi takımı konumdaydılar. Tercihim karşılıklı gollerden yana olacak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları