Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Trabzonspor - Antalyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Trabzonspor - Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %44’ü karşılaşmayı Trabzonspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Süper Lig'de 2023/24 sezonu başlıyor. Trabzonspor, Nenad Bjelica ile geçen sezonu olumlu sinyallerle kapatmıştı. Takımda gelenler ve gidenler oldu. İlk maçın iç sahada olması Bordo-Mavililer için bir avantaj. Karadeniz ekibinde yeni transferlerden Orsic ve Joaquin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Antalyaspor ise Haji Wright ve Fernando'yu satarak önemli bir transfer başarısı ve geliri elde etti. Konyaspor'un eski oyuncusu Bytyqi gibi ligi bilen bir ismi kadrolarına kattılar. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Savunmalarını daha derli toplu yapmaları gerekiyor. Aksi takdirde sıkıntı yaşayabilirler. Bu maçta işleri kolay olmayacak. Trabzonspor'un galibiyetle sezona başlamasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Burnley - Manchester City: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Burnley - Manchester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u karşılaşmada en az 3 gol olmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: 2.5 Üst

2023/24 sezonunu açıyoruz. Burnley geçen sezon Championship'i domine etti ve Manchester City'nin efsanevi kaptanı Vincent Kompany yönetiminde oynadığı pozitif futbolla dikkat çekti. Sezonun 3 kupalı şampiyonunu anlatmamıza gerek yok. Mahrez ve İlkay gibi kilit oyuncuları kaybetse de City bu maçın mutlak favorisi. Burnley ligde rakibiyle oynadığı son 23 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Tüm turnuvalarda da City son 11 Burnley maçını kazandı ve 40 gol atıp sadece 1 gol yedi. Bu maçta da benzer şekilde bol gol ve Haaland'ın rahat skor ürettiği klasik bir City galibiyeti bekliyorum.

Sevilla - Valencia: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Sevilla - Valencia mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %47’si Sevilla galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Toplam Gol 2-3

Sevilla geçen sezona çok kötü başlamış ancak sezon ortasında yakaladığı çıkışla ligi orta sıralarda bitirip UEFA Avrupa Ligi’ni kaldırmayı başarmıştı. Defansa Rennes’ten Loic Bade’yi orta sahaya ise Frankfurt’tan Djibril Sow’u transfer ettiler. Valencia için bir önceki sezon kâbus gibiydi onlar Sevilla gibi toparlanmayı da başaramadan sezonu alt sıralarda, düşme tehlikesi yaşayarak bitirdi. Orta sahadan Yunus Musah, Milan’a transfer oldu. Cavani’nin de sözleşmesi bitmişti. Lyon’dan defansa Cenk Özkacar ve Levante’den orta sahaya aldıkları Pepelu, öne çıkan transferleri oldu. Sevilla bana göre bir adım önde ancak Valencia da hazırlık döneminde oldukça iyiydi. O yüzden sezonun ilk maçında taraf bahsi yerine orta skora yöneleceğim. 2-3 golü öneriyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları