Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Inter Turku - Kuopion: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Inter Turku – Kuopion mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Inter Turku evindeki o güçlü ve yenilmez havasını Vaasan’a kaybederek inanılmaz bir özgüven kaybetti ve bunun onları ilerleyen zamanda ciddi bir şekilde kötü etkileyeceğini düşünüyorum. Kuopion maç fazlasıyla da olsa liderliği elinde tutuyor. Uzun bir süre dinlenen ekip bu deplasman ile dönmeleri bir bakıma şans çünkü rakipleri hafta içinde bir maç oynamış oldu. Kuopion’un galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

Djurgardens – Malmö: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Djurgardens – Malmö mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i karşılaşmanın 2.5 üst olabileceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Djurgarden son 7 maçında kaybetmedi ve ligin başındaki o tutuk takım yerine çok daha hareketli ve özgüvenli bir Djurgarden görüyoruz. Ligin üst sıralarına ait olduğu yere dönmek için ciddi bir çaba ile oyunun iki yönündeki problemlerini de çözdüler ve artık çok dinamik bir takım. Malmö bu sezon en büyük şampiyonluk adayı diyebiliriz fakat evinde kaybettiği Mjallby maçında defansın bütün kontraları kalesinde sonlandırması nedeniyle kaybettikleri bir maç oldu. Puan kaybı nedeniyle liderliği kaybeden Malmö’nün puan kaybına tahammülü yok. İki takım da cidden çok formda ve iyi bir maç izleyeceğimizi ve karşılık gol göreceğimizi düşünüyorum.

Haberin Devamı

Varbergs - AIK Solna: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Varbergs - AIK Solna mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada konuk ekibin kazanabileceğini düşünüyor..

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

AIK’in son haftalarda yükselişte olduğunu söylemek zor ama şu şekilde anlatabilirim. Lider Elfsborg ile evinde oynadığı maçta geride olduğu süre boyunca rakip kaleye oldukça baskılı ve etkili bir şekilde geldi fakat bitiricilikte yaşanan becerisizlik onların geri dönmesine engel oldu. Arada iyi oynadıkları Brommapojkarna maçını kazandılar ve yine geçtiğimiz sezonun şampiyonu Hacken’e karşı 1-0 öne geçtikten sonra yapılan panik ve heyecan nedeniyle maçı kaybettiler. Geriye düştükten sonra yine inanılmaz bir baskı kursalar da golü bulamadılar. İyi oynadıkları ortada ve rakipleri henüz toparlanma sürecindeyken bu maçı kanırlarsa kendilerini kurtamak için büyük bir adım atacaklar. AIK Solna galibiyeti beklediğim bir maç.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları