Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester City – İnter: Maç Sonucu 1

İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün en çok oynanan maçı Manchester City – İnter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u karşılaşmada Manchester City’nin galip geleceğini düşünüyor. Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Manchester City çok dominant bir futbol oynuyor. Karşılarında durmak gerçekten zor. Bir ara Arsenal'in 8 puan gerisindeydiler, tozu dumana katarak Premier Lig'de şampiyonluğa ulaştılar. İngiltere FA Kupası'ndan zaferle ayrıldılar. Etihad'daki ŞL yarı final rövanşında Real Madrid'e top göstermediler. Erling Haaland, Kevin De Bruyne ve İlkay Gündoğan uçuyor ancak Inter'i de göz ardı etmemek lazım. ŞL finali öncesindeki 12 resmi maçta 11 galibiyetleri var. City ise İstanbul'daki tarihi final öncesi çıktığı son 7 resmi maçın sadece 4'ünü kazanabildi. Inter, "Dzeko & Lautaro" ile başlayıp Lukaku ile rakibi iyice sersemletebiliyor. Son 8 maçın 5'inde kalesini gole kapatamamış City karşısında da gol bulabilirler. "Karşılıklı gol" ideal. IFK Varnamo – Malmö: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün en çok oynanan maçılarından olan IFK Varnamo - Malmö mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı karşılaşmadan Malmö’nün galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Bu sene oldukça heyecanlı bir şampiyonluk yarışı izleyeceğiz gibi duruyor. Malmö bu sezon 11 maçta 9 galibiyet aldı ve geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığını sileceğini bize gösterdi. Genç orta saha oyuncusu Nanasi’nin katkısı oldukça arttı ve takımın kolay maç kaybetmeyeceğini bize gösteriyor. Varnamo’nun hala ritmini bulamamış olması maçı Malmö’ye yakınlaştırıyor. Malmö galibiyeti için oldukça iyi bir oran.

Kalmar – Degerfors: Maç Sonucu 1 İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün en çok oynanan maçlarından olan Kalmar – Degerfors IF mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmayı Kalmar’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Haberin Devamı

Djurgardens ve Brommapojkarna yenilgilerini Varnamo ve Norrköping galibiyetleriyle telafi eden Kalmar, ligin zayıf takımlarından AIK'le berabere kalarak şaşırtmıştı... Degerfors da en az AIK kadar zayıf. bu sezon deplasmanda 1 puan bile alamadıkları gibi son 3 maçta kalelerinde toplam 17 gol gördüler... Kalmar'ın kendine gelmesi için Degerfors ideal rakip. AIK maçını pas geçen Rajovic patlama yapabilir. Kalmar en az 2 gol atarak kazanacaktır.

Günün En Çok Oynanan Maçları