Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Kasımpaşa - Beşiktaş: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Kasımpaşa - Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %70’i karşılaşmayı Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Son 6 maçında firesi olmayan (2'si hükmen) Beşiktaş, Fenerbahçe'den 2.'liği alma peşinde. Arada 3 puan, elde 2 maç var. Eğer Galatasaray, derbide Fenerbahçe'yi yenerse ve Beşiktaş 2 maçı 6 puanla geçerse amacına ulaşacak... Son 3 maçını 9 puanla (3G) geçip kümede kalmayı başaran ve iddiası kalmayan Kasımpaşa, Beşiktaş'a çok direnemez; direnmek için ekstra çaba sarf etmez... Beşiktaş kazanır.

Manchester City - Manchester United: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Manchester City - Manchester United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i Manchester City’nin galip gelerek FA Cup’ı kazanmasını bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Haberin Devamı

Fa Cup finalinde Manchester derbisini izleyeceğiz. Elbette favori Şampiyonlar Ligi finalisti ve Premier Lig şampiyonu Manchester City… Ancak Manchester United’da sezonun son maçında taraftarına kupa ile veda etmek için ekstra efor sarf edecektir. Gollü bir maç bekliyorum. Bu iki takımın ligde oynadığı iki karşılaşmada gollü geçmişti. İlkinde United sahadan 2-1 galip ayrıldı. İkinci maçta ise Manchester City 6-3’lük galibiyeti ile derbide güç gösterisi yaptı. Öncelikli tercihim KG Var seçeneği…

Trabzonspor - Alanyaspor: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Trabzonspor - Alanyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %53’ü Trabzonspor galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Trabzonspor rahat kazanır diye düşünüyorum. Bir hedefi yok ama yeni hoca ile yakalanmış bir hava var. Son iç saha maçı. Gelecek sezona umutla bakmak için güzel bir performansla kazanabilir. Alanyaspor da dağılabilen bir takım. Bu sezon aldığı 16 mağlubiyetin 13'ünde en az 2 fark yedi. Trabzonspor handikaplı kazanacaktır.

Haberin Devamı

Adana Demirspor - Başakşehir: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Adana Demirspor - Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %51’i Adana Demirspor’un 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Adana Demirspor ligi 4.sırada bitirmeyi garantiledi. Artık herhangi bir hedefleri kalmadı. Başakşehir ise tamamen Türkiye Kupası finaline odaklanmış durumda. Ev sahibi ekip son derece hızlı, sprinter kanat oyuncularına sahip kompakt bir takım. Adana Demirspor’un kazanmasını bekliyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları