Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe - Sivasspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe - Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %63’ü karşılaşmayı Fenerbahçe’nin kazanarak Türkiye Kupası’nda finale kalacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Sivasspor'un eksikleri bu kritik maç öncesi geri döndü. Yiğidolar tam kadro Fenerbahçe deplasmanında yer alacak. Tur bana göre ortada. O yuzden taraf tercihinin riskine girmek istemiyorum. Sivasspor sert bir savunma yapacak. Bence maç sonunda en fazla 2 gol göreceğiz.

Real Madrid - Vallecano: 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Real Madrid - Vallecano mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %64’ü karşılaşmayı ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Real Madrid’in artık sezonun geri kalanı için bir hedefi kalmadı. Bu yüzden sürpriz olarak nitelenen ancak doğal sonuçlar alıyorlar. Vallecano’nun ligde oynadığı son 10 maçın 9’u karşılıklı gollerle tamamlandı. Yine bu istatistiğin devam edeceği görüşündeyim. Her iki takım da skor üretir. KG Var tercihi ideal.

Haberin Devamı

Brighton - Manchester City: 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Brighton - Manchester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %32’si Manchester City galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Manchester City, Premier Lig şampiyonluğunu ilan etti. Artık onlar için tek hedef Avrupa’nın 1 numaralı kupası yani Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak! Bu nedenle taraf bahsini bu karşılaşmada riskli görüyorum. Brighton’ın bu sezon Premier Lig’de iz bırakan, hücum organizasyonlarında da başarılı olan takımlar arasında yer aldı. Ev sahibi ekip bu sezon tam 70 gol attı. City karşısında da skor üreteceklerdir. Önerim KG Var seçeneği olacak.

Fiorentina – Inter: 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fiorentina - Inter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i Inter’in 90 dakikada üstünlüğü sağlayarak İtalya Kupası’nı kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Roma Olimpiyat Stadı, bu yılın en özel İtalya Kupası finaline şahit olacak. Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi finalistleri İtalya Kupası'nı müzesine götürmek için mücadele verecek. Kadro kalitesi anlamında rakibinden üstün olan Inter, kupanın favorisi. Fakat Fiorentina’nın büyük rakipler karşısında gösterdiği performans yabana atılacak durumda değil. Özellikle ofansif etkinlik anlamında Fiorentina’nın dinamizmi Inter savunmasını zorlayabilir. Inter, oyun temposunu yükselttiği anlarda skor şansını arttırır. Kupa finalinde her iki takımın da skor şansının olduğunu düşünüyorum ve karşılıklı gol var bahsini öneriyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları