Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester City - Real Madrid: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester City - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

1-1 sona eren ilk karşılaşma sonrasında bana göre Real Madrid’i zor bir 90 dakika bekliyor. Elbette Ancelotti usta bir taktisyen! Ancak Manchester City çok formda ve ilk maçta etkisiz kalan Haaland’ın bu kez üst düzey bir performansa imza atacağı görüşündeyim. Manchester City’nin kazanıp adını finale yazdıracağı görüşündeyim.

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fatih Karagümrük - Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

İstanbul'da İtalyan derbisi izleyeceğiz. Çizme efsanesi iki takımın mücadelesi hafta içi mesaisinde seyir zevki en yüksek maç olabilir. KG Var beklentisi bu maç için en garanti tercih ama ben oran yükseltmek isteyenler için maç sonuna bir de Adana Demirspor önereceğim.

Haberin Devamı

Başakşehir – Ümraniyespor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Başakşehir – Ümraniyespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Başakşehir için bu sezon lig önemliydi. Emre Belözoğlu en azından ilk 5'in dışına çıkmak istemeyecektir. Bu yüzden Ümraniyespor müsabakasını önemsediğini düşünüyorum. Çünkü Konyaspor aradaki farkı 2'ye indirdi. Konuk takım açısından ise mutlak galibiyetten başka bir hedef yok. Mustafa Er mucizeyi gerçekleştirmek adına bu kritik mücadeleden zaferle ayrılmak zorunda. Heyecan dozu yüksek ve tabelası zengin bir müsabaka izleyebiliriz.

Günün En Çok Oynanan Maçları