Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

İstanbulspor – Galatasaray: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı İstanbulspor – Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Galatasaray ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışında büyük bir avantaja sahip… Sarı kırmızılıların hedefi önündeki 3 maçı da kazanıp son hafta Fenerbahçe derbisine şampiyon unvanı ile çıkmak… Galatasaray’da moraller yerinde ve Boey dışında bir eksik yok. İstanbulspor düşme hattından uzaklaştı ve puan farkını da 7’ye çıkardı. Galatasaray’ın handikaplı bir skorla galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

Sivasspor – Kasımpaşa: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Sivasspor – Kasımpaşa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Sivasspor'un ligden biraz kopmuş ve kupa yarı finalini bekler bir görüntüsü var. Galibiyetlerinden uzak dururdum. Kasımpaşa 1 puan hedefi ile çıkacak. Sivasspor da beraberliğe çok üzülmez. Direkt 0 ya da ilk yarı 0 oynanabilir. Kasımpaşa'nın 2'si Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı son 4 deplasman maçının ilk yarısı 0-0 bitti.

Haberin Devamı

Inter - AC Milan: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Inter - AC Milan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

İlk maçı 2-0 kazanan Inter, taraftarının önüne büyük bir avantajla çıkıyor. Buldukları 2 golün dışında ilk maçta birçok fırsattan da yararlanamamışlardı. Milan, ikinci yarı şoku atlatıp oyuna biraz daha dahil olsa da aradığı golü bulamayınca onlar adına işi zora girdi. Hafta sonu ise Inter, yedek ağırlıklı çıktığı lig maçında Sassuolo’yu yenerken; Milan ise Spezia deplasmanında mağlup oldu. Milan’a goller gerekiyor. Rakibine oranla daha cesur oynamaları gerek. Yine ilk maçtaki gibi pozisyonlu bir karşılaşma bekliyorum. Ancak sert bir maç olacağı da aşikâr. Rövanş maçında, ilk maçta olduğu gibi tercihim yine 2-3 gol aralığından yana olacak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları