Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Juventus – Sevilla: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Juventus – Sevilla mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u karşılaşmayı Juventus’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Sevilla, bu turnuvanın hakkını vermeye devam ediyor. Oyun aklı, teknik adam değişimine rağmen değişmedi. Bu yüzden Juventus karşısında kolay bir rakip olmayacaklar. Juventus, Lecce galibiyeti ile Serie A’daki dengeyi kurmak istedi. Fakat hala silinen ve sonra geri verilen 15 puan kararının netleşmemiş olması havayı etkiliyor. Juventus, bu olumsuz havaya rağmen bu turnuvayı önemsiyor. Sevilla karşısında savunmada en az hata ile oynamalarını bekliyorum. Her iki takımın oyun yapısı orta skor bahsini kuvvetlendiriyor. Zorlu eşleşmede öncelikli tercihin toplam gol sayısı 2,3 bahsi olması gerektiğini düşünüyorum.

AS Roma – B. Leverkusen: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından AS Roma – B. Leverkusen mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmadan AS Roma’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

UEFA Avrupa Ligi yarı finali turunda iki ekip çift maç üzerinden kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma öncesi Bayern Leverkusen’in hocası Xabi Alonso futbolculuk kariyerinde eski teknik direktörü olan Jose Mourinho karşısında Roma’da zorlu bir maçta konuk olacak. Özellikle ligde hızlı bir düşüşe giren Roma rakiplerine karşı oynadığı son 4 karşılaşmayı kazanamayıp önemli puanlar kaybediyor. Artık son 4 haftada ilk 6 şansını devam ettirmek adına maç kaybetme lüksleri bulunmuyor. Ayrıca çeyrek final turunda eşleştikleri Feyenoord karşısında ilk maçı 1-0 kaybeden Roma rövanşında taraftarı önünde çıktıkları karşılaşmayı normal süresi 2-1 kazandığı mücadeleyi uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 4-1’le geçip son 4 takım arasına kalmayı başardı. Bayer Leverkusen ise Ekim ayında takımın başına getirilen Xabi Alonso’yla büyük bir başarı sağladı. Profesyonel anlamda ilk kariyeri olan Leverkusen ekibinde lig ve Avrupa’da başarılı bir performans ortaya koyan Xabi Alonso bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Takıma baktığımızda ise hücum hattında Diaby gibi çok önemli bir golcüye sahip olan konuk ekipte güçlü vücudunu iyi kullanarak attığı gollerle takımın en önemli kozu olduğunu belirtmek istiyorum. Ayrıca takımın istatistiklerine baktığımızda Avrupa Liginde oynadıkları son 3 karşılaşmada eşleştikleri rakipleri karşısında hızlı başlayarak ilk 13 dakikada skor üreten konuk ekip bu ilk karşılaşmada avantaj sağlamak adına tempo gücü yüksek bir futbolla maça başlayacaklardır. Hücum yönü yüksek iki ekip bu ilk karşılaşmada baskılı bir futbolla maça başlayarak karşılıklı goller bulacaklardır.

Haberin Devamı

Fiorentina – Basel: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Fiorentina – Basel mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada Fiorentina’nın galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Konferans Ligi'nde artık son 4 içindeyiz. Fiorentina kritik karşılaşmada sahasında Basel'i konuk edecek. Basel için ligde bekleneni veremedi diyebiliriz. Son oynadıkları Zürih karşılaşmasında 2 golle mağlup olurken 3 oyuncuları da kırmızı kart gördü. Önemli 3 oyuncunun eksikliği Avrupa için ekstra dinlenme sağlayacaktır. Fiorentina tarafına baktığımızda ligde çıktıkları son karşılaşmada Napoli'ye mağlup oldular. Fiorentina Avrupa'da buraya gelirken temsilcimiz Sivasspor ve Lech Poznan'ı elemeyi başardı. Basel ise Bratislava ve Nice'i eledi. Basel'in Nice karşısında oynadığı oyun takdire şayandı. Hücum gücü yüksek iki ekibin mücadelesini izleyeceğiz. İlk yarının biraz kısır geçmesi muhtemel. Karşılaşmanın ikinci yarısı daha heyecanlı ve iki takımın da daha fazla hücum edeceği bir mücadeleye sahne olacaktır. İlk yarıda 2 gol görmeyi beklemiyorum. İlk yarı 1.5 alt tercihini değerlendireceğim.

 Günün En Çok Oynanan Maçları