Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

B. Leverkusen – Köln: Maç Sonucu 1

İddaa programının Bundesliga bülteninde günün öne çıkan maçı B. Leverkusen – Köln mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Ligin ikinci yarısında muhteşem bir performans sergileyerek çok önemli puanlar toplayan Bayern Leverkusen teknik hoca Xabi Alonso’yla güzel bir ivme yakaladı. Özellikle oynadığı son 9 lig maçını kaybetmeyen ev sahibi ekip gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılma şansını devam ettiriyor. Ayrıca gelecek hafta arası UEFA Avrupa Ligi yarı finali ilk maçında Roma ekibiyle önemli bir maça çıkacak olan Bayern Leverkusen taraftarı önünde baskılı bir futbolla maça başlamalarını bekliyorum. Köln ise ligde orta sıralarda bulunmasına rağmen kalan 4 haftada tehlikeli bölgeyi yakından hissediyorlar. Rakiplerine karşı oynadığı 4 karşılaşmada sahadan güzel sonuçlarla ayrılan konuk ekip geçen hafta evinde konuk ettikleri Freiburg karşısında maçı 1-0 kaybederek ağır bir yenilgi aldı. Mutlaka rahat bir nefes alabilmeleri adına bu karşılaşmada mutlaka tempolu başlayarak puan almak isteyeceklerdir. Kaybetme lüksü bulunmayan iki ekip tempo gücü yüksek bir futbolla başlayarak kazanmak adına 2.5 Gol Üstü barajını aşmalarını bekliyorum.

Haberin Devamı

Mainz - Schalke 04: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Mainz - Schalke 04 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Mainz’in 10 maçlık yenilmezliği geçtiğimiz hafta Wolfsburg karşısında son buldu. Ev sahibi ekipte ayrıca takım kaptanı sağ bek Widmer sakatlandı. Yine forvet Burkardt’ın sakatlığı da sürüyor. Schalke’de ise Balanta, Brunner, Fährmann, Heekeren, Jenz, Kozuki ve Skarke kesin olarak yok. Diğer taraftan Yoshida dönüyor ve ileri uçta Terodde ve Bülter gibi silahları var. Süper oran avantaj ile Mainz galibiyetini tercih etmekle birlikte alternatif olarak da karşılıklı golleri öneriyorum.

Haberin Devamı

Hamburg – Paderborn: Maç Sonucu 1  

İddaa programının Bundesliga 2 bülteninde günün öne çıkan Hamburg – Paderborn mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Ligde ilk 2 şansını devam ettiren Hamburg geçen hafta sonu konuk oldukları Magdeburg karşısında savunmada basit hatalar yapınca mücadeleyi 3-2 kaybetti. Takım olarak iç sahada başarılı bir oyun sergileyen ev sahibi ekip sahadan galibiyetlerle ayrılıyor. Artık kalan son 4 haftada kaybetmek gibi bir lüksleri bulunmayan ev sahibi ekip kazanmak zorunda oldukları çok önemli bir maça çıkıyorlar. Paderborn ise son 3 karşılaşmada rakiplerine karşı 7 puan çıkartmayı başardı. Özellikle ilk 3 şanslarını devam ettirebilmek için mutlaka yakın takipçileri Hamburg karşısında kazanmaktan başka bir şansı bulunmuyor. Bu karşılaşmada galibiyete ihtiyacı olan iki ekip ofansif bir futbolla maça başlayarak ilk yarıda 1.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları