Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – İstanbulspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe – İstanbulspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %43’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Fenerbahçe ise Galatasaray’ın puan kaybetmesiyle birlikte bu maça daha konsantre ve motive olacaktır. İstanbulspor’u mağlup etmeleri halinde puan farkını 4’e indirecekler. Gollü bir mücadele bekliyorum. Fenerbahçe’nin 3 puanı alarak hata yapmayacağı ancak İstanbulspor’un da 90 dakikada skor üreteceği görüşündeyim. MS 1 ve KG Var tercihini önermekteyim.

Giresunspor – Başakşehir: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Giresunspor – Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Giresunspor için her puan çok değerli. Önlerinde iki hükmen var ve ligde kalmak için en az 2 maç kazanmaları gerekecek. O yüzden bunu erkenden elde etmek istiyorlar. Ancak ben Başakşehir'in galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum. Deplasman takımı kazanırken sonucun da 2.5 Alt olması şaşırtmaz.

Haberin Devamı

Atalanta - AS Roma: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Atalanta - AS Roma mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Atalanta bir türlü istikrarı yakalayamıyor, 2 maçlık galibiyet serisinin ardından son 2 maçından 1 puan çıkarabildi. Bu sonuçlarla doğal olarak Avrupa potasının dışında kaldılar. Ancak hala puanlar birbirine yakın durumda. Çıkış yakalamaları durumunda şansları devam ediyor. Fiorentina deplasmanından biraz da şanslarının yardımıyla 1 puanla döndüler. Roma ise ligde son 3 maçını kazandı, Avrupa Ligi’nde ise Feyenoord’u uzatmalarda eleyerek yarı finale kalmayı başardı. Juventus’a puanları verilince 4. sıraya gerilediler ancak şu anda hedefledikleri şekilde ilerliyorlar. Mourinho, Feyenoord maçında turu alınca tribünlere adeta şov yaptı. Başta daha kontrollü bir oyun bekliyorum ancak oyun açıldıkça goller de gelecektir. Orta skorlu bir maç olmasını bekliyorum. 2-3 gol ilk tercihim ayrıca Roma’nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları