Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Ümraniyespor – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Ümraniyespor – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %54’ü karşılaşmayı Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Ümraniyespor, deprem nedeniyle ligden (bu sezonluk) çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'u bir kenara bırakırsak ligin son sırasında. Arka arkaya yenilgiler Recep Uçar'ın da sonunu getirdi. Takımın başına Mustafa Er geldi... Beşiktaş ise geçtiğimiz hafta arasını (3-0'lık hükmen Hatayspor galibiyetini saymazsak) pas geçti. Tayyip Talha ve Dele Alli sezonu kapattı. Cenk Tosun maç saati netleşecek. En son Trabzonspor'la 0-0 berabere kaldılar ancak karşılaşmaya kaleciler (Uğurcan Çakır & Mert Günok) damga vurdu. Gol pozisyonuna girme konusunda sıkıntıları yok ama kalelerinde de ciddi pozisyon veriyorlar. Ligde kalmak için tabiri caizse "can havliyle" oynayacak olan Ümraniyespor'a da açık vereceklerdir. Tek gol galibiyet için yetmeyebilir. Rakibin savunma kalitesi kötü. Aboubakar ve Redmond gibi isimlerle en az 2 gol bulmaları da kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Eyüpspor – Pendikspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Eyüpspor – Pendikspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %65’i karşılaşmadan Eyüpspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Eyüpspor, Süper Lig’e direk yükselme şansını ateşe attı. Tecrübeli ancak bazı handikapları olan kadro özgüvenini yitirdi. Göztepe’ye mağlup olsa da sergilediği mücadele Eyüpspor adına umut verici idi. Arda Turan kariyerinin ikinci maçına çıkacak. Pendikspor’da son derece formda, Süper Lig hedefi olan bir takım. Ancak ben hafta boyu yoğun mesai harcayan Arda Turan’ın ekibinin kazanacağı görüşündeyim. Zaman zaman zorlansa da ev sahibi galibiyet alır.

  1. Dortmund – Eintracht Frankfurt: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan B. Dortmund – Eintracht Frankfurt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %52’si karşılaşmada B. Dortmund’un galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Liderlik mücadelesi veren Dortmund geçen hafta sonu konuk olduğu Stuttgart karşısında üstün bir performans sergileyerek 2 defa öne geçmelerine rağmen savunmada basit hatalar yapınca sahadan 3-3 beraberlikle ayrılıp önemli bir galibiyeti kaçırdı. Özellikle liderlik koltuğunda bulunan Bayern Münih ekibinin puan kaybını değerlendirmeden ev sahibi ekip artık kalan haftalarda şampiyonluk yolunda hata yapmamak adına tempolu bir futbolla maça başlayarak kazanmaktan başka bir şansı kalmadı. E.Frankfurt ise ligde oynadığı son 7 karşılaşmada rakiplerine karşı maç kazanamayıp önemli puanlar kaybediyor. Yine de Avrupa Kupalarına katılabilme şansını devam ettiren konuk ekip artık hedefinden kopmamak adına zorlu haftalara giriyorlar. Fakat takım olarak düşüşte olan konuk ekip açısından zorlu bir mücadele olacak. Bu karşılaşmada artık şampiyonluk yolunda hata yapma riski kalmayan Dortmund taraftarı önünde kendilerini affettirmek adına baskılı bir futbolla maça başlayarak ilk yarıyı önde bitirmelerini bekliyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları