Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Leeds United – Liverpool: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Leeds United – Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %49’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Ligde tutunma mücadelesi veren Leeds, Liverpool'u konuk edecek. Kötü bir sezon geçiren Liverpool için kalan haftalardaki hedef 5. ve 4. sırayı zorlayabilmek olacak. Son 4 maçını kazanamayan Liverpool, kötü gidişatı Leeds karşısında sonlandırmak isteyecek. Leeds'in ligdeki son 5 maçında KGV ve 2.5 gol üstü seçenekleri kazandırdı. Bu karşılaşmanın da gollü geçmesini bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü seçeneği.

Bandırmaspor – Sakaryaspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Bandırmaspor – Sakaryaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %28’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Sami Uğurlu yönetimine elde ettiği üst üste 2 galibiyetle Play-Off için yeniden umutlanan Bandırmaspor'un en zor maçı. Çünkü Rize'de son dakika kaybeden Sakaryaspor için de tek kelimeyle ilk 2 hedefi adına final müsabakası. Bu yüzden iki takım adına da savunma ağırlık bir karşılaşma bekliyorum. Taraf bahsi yerine gollere yöneleceğim. 2.5 ALT bekliyorum.

Haberin Devamı

Boluspor – Rizespor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Boluspor – Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Boluspor iki maçta rakiplerinden 9 gol yedi. Ev sahibi, Samsunspor ile Bodrumspor’dan iki maçta 9 gol yerken savunma zafiyetleri de açıkça ortaya çıktı. Rizespor, Eyüp’ün dün de kaybetmesi ile Süper Lige direk yükselmek için büyük avantaj elde etti. Rizespor kazanır diyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları