Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Real Madrid – Chelsea: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Real Madrid – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %62’si karşılaşmayı Real Madrid’in kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Son şampiyon Madrid, eşleşmenin ilk maçında Chelsea’yı konuk edecek. İki ekip geçtiğimiz sezon da çeyrek finalde karşılaşmıştı ve gülen taraf Madrid olmuştu. Madrid'de Benzema yine oldukça formda ve bu karşılaşmanın yine kilit oyuncusu olacaktır. Ligde kötü bir sezon geçiren Chelsea, üretkenlikten çok uzak bir görüntüde. Madrid'in, kendi evinde hata yapmasını beklemiyorum. Tercihim MS 1.

Eyüpspor – Gençlerbirliği: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Eyüpspor – Gençlerbirliği mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %54’ü karşılaşmadan Eyüpspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Eyüpspor için kritik bir 90 dakika…Hedefi Süper Lig olan ev sahibi ekip hafta sonu Altınordu deplasmanında kazandı. İkincilik yarışı da iyice kızıştı. Eyüpspor’un, Sakaryaspor ile puan farkı ikiye, 1 maç eksiği olan Rizespor ile de 3 puan fark kaldı. Kısaca Eyüpspor’un maç kaybetme kredisi kalmadı. Gençlerbirliği ise hoca değişikliğine gidip Sinan Kaloğlu’nu takımın başına getirdi. Ancak ben Eyüpspor’un zor da olsa maçı kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Nacional Madeira – Braga: Maç Sonucu 2

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Nacional Madeira – Braga mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada Braga’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Nacional’in bu tura yükselmesi tamamen şans. Casa Pia’nın 9 kişi kalmasını değerlendirip yarı finale yükseldiler. Madeira ekibinin bu turda en ufak bir şansı bile yok. Bunu sadece alt ligde ve düşme hattına yakın oldukları için söylemiyorum. Siyah beyazlılar özellikle iç sahada çok kötü. Bunun sebebi de topla oynamaya çalışıp rakip geçişlerinden golü kolayca yemeleri. Braga’nın bunu değerlendirecek isimleri çok. Rotasyon bile yapsalar kazanarak rövanş için avantaj yakalayacaklarını düşünüyorum. Oran düşmeden 1.38’den Braga galibiyeti ilk tercih olmalı.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları