Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Samsunspor - Tuzlaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Samsunspor - Tuzlaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmayı Samsunspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Samsunspor gelmekte olan şampiyonluğun heyecanı ile bir baskı da hissedecek. Tuzlaspor ligin en hedefsiz takımı ama böyle rahat rakiplerle oynamak bazen sorun olabilir. Yine de Samsunspor'un evinde bir hata yapma ihtimali çok düşük. Son Göztepe yenilgisi soğuk duş etkisi yaratacaktır. Alternatif seçimlerimizi Samsunspor'un şok bir gol yemesi üzerine yapabiliriz. Ev sahibi ekibin tek başına hatta Douglas Tanque'ın tek başına 3 gol atma ihtimali de yüksek. 2.5 Üstü bu bağlamda ideal alternatiftir. İY 1.5 Üstü ise yüksek oran için cazip.

Manchester City – Bayern Münih: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Manchester City – Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmadan Manchester City’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Son zamanlarda çok formda bir futbol sergileyen Manchester City ligde başarılı bir çıkışına devam ediyor. Ligde oynadığı son 8 maçta sahadan seri galibiyetlerle ayrılırken hafta sonu konuk olduğu Souhthampton karşısında Halland ve Grealish'in muhteşem futboluyla mücadeleyi 4-1 kazanmayı başardılar. Guardiola önderliğinde Alman ekipleri karşısında oynadığı Şampiyonlar Ligi son 10 maçı kazanan Manchester City taraftarı önünde güzel giden bu seriyi devam ettirmek adına tempolu bir giriş yapmalarını bekliyorum. Bayern Münih ise yeni hoca Thomas Tuchel geldikten sonra uyum süreci yaşıyorlar. Özellikle kupada elendiği rakibi Freiburg karşısında hafta sonu lig mücadelesine çıkan konuk ekip istikrarsız bir performans ortaya koymasına rağmen mücadeleyi 1-0 kazanmasını bilip lider olarak yoluna devam etti. Fakat takım olarak güven vermediklerini dolayı zorlu bir maça çıkıyorlar. Bu ilk karşılaşmada taraftarının önünde avantajlı olarak sahaya çıkacak olan Manchester City tempo gücü yüksek bir performans sergileyip sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Benfica - Inter: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Benfica - Inter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i karşılaşmada Benfica’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Benfica, ezeli rakibi Porto karşısında kaybederken akılların bu maçta olduğunu gösterdi. Bu yenilgi Inter karşısında ayakların daha sağlam basmasını sağlayabilir. Inter, Serie A’daki olumsuz süreci sürdürüyor. Teknik adam Inzaghi’nin tercihleri kusurlu ve takım ruhu sezon ortasındaki görüntünün çok uzağında. Bir önceki turda Porto karşısında ciddi anlamda zorlanan Inter, turu şansının yardımıyla almıştı. Benfica’nın birçok anlamda rakibinden üstün olduğunu düşünüyorum ve Portekiz temsilcisi tarafında tercih yapmayı mantıklı buluyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları