Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Santa Clara – FC Vizela: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Santa Clara – FC Vizela mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %52’si karşılaşmayı FC Vizela’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Santa Clara düşmeye her geçen hafta daha da yaklaşıyor. Kalan 8 maçta Estoril ile olan 10 puanlık farkı kapatmaları çok zor. Play out için de formunu yükselten Paços Ferreira ile kapışacaklar ve onları geride bırakmaları da çok mümkün görünmüyor. Bu sezonki üçüncü teknik direktörleri olan Accioly devamlı ümit verici açıklamalar yapsa da işin aslı çok daha farklı. Oynadıkları futbol da son derece zayıf. Eldeki orta saha ile ligde kolay kolay hiçbir rakibe üstünlük kuramazlar. Vizela ise evinde Casa Pia’yı mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Tulipa geldikten sonra oyun anlayışını değiştiren mavi beyazlılar daha direkt bir oyuna geçti. Yine bu seviyede ligin en iyi merkezlerinden birine sahipler ve bunu kullanarak Azor deplasmanından rahatlıkla çıkarlar diyorum. İlk yarıdan da ağları havalandırırlar.

Haberin Devamı

Sevilla – Celta Vigo: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Sevilla – Celta Vigo mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %32’si karşılaşmadan Sevilla’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Sevilla, La Liga’da sahip olduğu kadro kalitesi ile bulunduğu yeri hak etmiyor. Jose Mendilibar’ın göreve gelmesinin ardından çıktığı Cadiz deplasmanından Sevilla beklediğimiz, önerdiğimiz gibi eli boş dönmedi ve 3 puanla ayrıldı. Ev sahibi ekibin bu karşılaşmada da çıkışını sürdürüp ateş hattından sıyrılmasını bekliyorum: Sevilla galibiyeti denenir.

RC Lens – Strasbourg: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan RC Lens - Strasbourg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %51’i karşılaşmada RC Lens’in galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Lens, lider PSG'nin 3 puan gerisine gelebilir. Strasbourg ise düşme potasının dışında kalmaya devam etmek isteyecektir. Lens, PSG'nin hızındaki düşüş göz önüne alındığında hala şampiyonluğun hayalini kuruyor. Strasbourg ise geçen hafta ilk yarısını önde kapattığı mücadelede müthiş bir fırsat kaçırdı ve Monaco'ya 4-3 mağlup oldu. Lens, Lig 1''in kendi sahasındaki en iyi takımı (12 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet). 3 haftadır bir kazanma serisi yakaladılar. Strasbourg, Lens'e karşı oynadığı son 9 maçın hepsinde gol atarken, Lens ligde oynadığı son 9 maçın 8'inde gol attı. Geçen hafta Monaco karşısındaki Strasbourg'u bu karşılaşmada görebiliriz. Tercihim karşılıklı gollerden yana olacak.

Günün En Çok Oynanan Maçları