Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Sakaryaspor - Eyüpspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Sakaryaspor – Eyüpspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u Eyüpspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Hedefi Süper Lig olan iddialı iki takımın mücadelesini izleyeceğiz. Sakaryaspor sahasında, seyircisinin desteği ile coşkulu, keyif veren, kaybetse de kazansa da iyi mücadele edip pozisyonlara girmeyi başaran bir takım! Eyüpspor ise son haftalarda düşüşte! Kadro kalitesini göz önüne aldığımızda İbrahim Üzülmez yönetiminde oynadıkları futbol tam bir hayal kırıklığıydı. İbrahim Üzülmez’in belli oyun planı, taktiği yoktu. Kaos futbolu oynuyorlardı. Ve göreve kötü gidişat sonrasında kulübü yakından tanıyan Zafer Turan getirildi. Eyüp’ün bu maçta reaksiyon göstereceği kanaatindeyim. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Önerim KG Var seçeneği olacak. İki ekibin de skora katkı yapmasını bekliyorum.

Erzurumspor FK- Altay: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Erzurumspor FK - Altay mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i Erzurumspor FK’nin kazanmasını bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Ateş hattından uzaklaşmak için oynayacak iki takımın maçı. Hafta içi mesaisinde en azından puansız kapamak istemeyecekler. Kazım Karabekir Stadı'nın deprem sonrası kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle İstanbul'da oynanacak karşılaşma taraftar ve saha avantajını ortadan kaldırıyor. Gol açısından kısır bir müsabaka olacağını düşünüyorum, tercihim 2.5 Alt.

Anadolu Efes - Virtus Bologna: İlk Periyot Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Anadolu Efes - Virtus Bologna mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %9’u Anadolu Efes’in ilk periyot galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Gökhan German’ın Tercihi

Anadolu Efes son şanslarını kullanıyor. Kalan 3 maçını kazanıp, Baskonia'nın kaybetmesini bekleyecek. Milano karşısında bir reaksiyon gösterdiler ve 20 fark attılar. Bryant Dunston sakat. Başka eksikleri yok. Bologna ise havlu attı. 3 maçtır kaybediyorlar. Salı günü Maccabi deplasmanında dağıldılar. 111-80 gibi ağır bir yenilgi aldılar. Teodosic, Abbas ve Pajolo sakat. Cordinier'in de durumu belirsiz. Efes'in yine motive oynayıp farklı kazanacağını düşünüyorum. Çift haneli farklara ulaşırlar. 9.5 handikaptan 1 tercihini öneriyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları