Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

İrlanda - Fransa: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İrlanda - Fransa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si Fransa’nın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi

İlk maç haftasını bay geçen İrlanda Cumhuriyeti, açılışı Fransa maçıyla yapacak. Fransa ise Mbappe'nin yıldızlaştığı maçta Hollanda'yı 4-0'la geçerek ne kadar formda olduğunu gösterdi. İrlanda'nın da direnmesi zor. 'Deplasman 1.5 üstü' tercihi ideal.

Polonya - Arnavutluk: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Polonya - Arnavutluk mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %60’ı Polonya’nın kazanmasını bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Polonya, ilk maçların en büyük hayal kırıklığı yaratan takımlarından bir tanesi oldu. Liderlik yarışındaki direkt rakipleriyle oynadılar ve kaybettiler, o yüzden diğer maçlarda daha dikkatli olmaları lazım. Arnavutluk ise ilk maçına çıkacak. Genel olarak deplasmanda çok başarılı değiller. İki takım 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde de aynı gruptaydılar. İki maçı da Polonya kazanmıştı. Yine benzer bir senaryo izleriz.

Haberin Devamı

Macaristan - Bulgaristan: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Macaristan - Bulgaristan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü Macaristan galibiyetini tercih ediyor. 

Misli.com Yorumcusu Ersin Aslan’ın Tercihi

Grupta ilk maçında sahasında Karadağ'a 1-0 kaybeden Bulgaristan için daha zorlu bir mücadele. Hafta içi Estonya ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazanan Macaristan grubun favorilerinden. Ev sahibinde Szaboszlai, Sallai, Atilla Szalai, Kerkez gibi takımın önemli isimleri kadroda. Rakibine kıyasla çok daha iyi takım olan Macarlar sahasında hata yapmaz.

Günün En Çok Oynanan Maçları