Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Ermenistan - Türkiye: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Ermenistan - Türkiye mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u karşılaşmayı Türkiye’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Umut veren bir kadromuz var ve gruptaki hesaplar için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Cengiz Ünder, Enes Ünal ve Kerem Aktürkoğlu başta gol silahlarımız kulüp takımları ile iyi bir sezon geçiriyor. Boş geçmeyiz. Ermenistan iç saha avantajını iyi kullanabilen ve arada İddaa'da Büyük Bomba patlatabilen takımlardan. Evinde son 24 iç saha maçının 18'inde gol attı. Bu sefer de gol bulabilir. Stefan Kuntz yönetiminde 3'ü hazırlık 14 maçın 10'unda gol yedik. Lüksemburg, Faroe Adaları ve Letonya gibi takımlara karşı kalemizi kapatamadık. KG Var ideal ama ne yapıp eder kazanırız diye de düşünüyorum.

Hırvatistan - Galler: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Hırvatistan - Galler mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %60’ı karşılaşmadan Hırvatistan’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Gareth Bale futbolu bıraktı. Kaldı ki Galler son dönemde iyi bir takım performansına imza atamıyor. Hırvatistan hem kalite hem de taktik disiplini açısından Galler’in önünde bir takım. Son 2 turnuvanın da yarı finalisti olan Hırvatistan’ın sahasında elemelere galibiyetle başlayacağı görüşündeyim.

İspanya - Norveç: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan İspanya - Norveç mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada İspanya’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

İspanya, Luis de la Fuente ile yeni bir yolculuğa başlıyor. Dünya Kupası'na Son 16 turunda veda edilince, Luis Enrique ile de yollar ayrılmıştı. Ramos, Pique, Busquets gibi tecrübeli isimler milli takımı bıraktı. Alba, Azpilicueta, (Marcos) Alonso, Koke, Rodrigo gibi 30+ isimler aday kadroda kendine yer bulamadı. Pedri ve Bryan Gil sakatlıkları nedeniyle tribünde olacak. Morata'nın kaptanlığında, Gavi ve Zubimendi gibi "işçi" oyuncuları izleyeceğiz. De La Fuente zaten İspanya'nın alt yaş kategorilerinden çıkma. Birçok oyuncuyla daha önce de çalışma fırsatı bulmuştu... Norveç cephesinde Kristoffer Ajer ve Erling Haaland sakatlıkları nedeniyle Malaga'ya götürülmedi. Arsenal'de bu sezon harikalar yaratan Odegaard, Real Sociedad'da iyi işler yapan Sörloth kadronun öne çıkan isimleri. Dortmund'dan Julian Ryerson ve Southampton'dan Mohamed Elyounoussi'yi de unutmayalım... Haaland olsaydı, Odegaard ve Sörloth'un da içinde olduğu denklem İspanya'ya zorluk çıkarabilirdi. Yine de, De La Fuente'nin ilk sınavı hatasız geçmesi için en az 2 gol bulması şart gibi duruyor.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları