Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe- Sevilla: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Fenerbahçe – Sevilla mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %30’u Fenerbahçe’nin taraftarı önünde kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

2-0’lık ilk maçın ardından Fenerbahçe çeyrek final bileti adına sahaya çıkacak. İspanya’daki maçın ilk yarısında Fenerbahçe skoru 3-0’a getirecek pozisyonlar buldu. Hepsini tek tek harcadı! Temsilcimiz farklı kazanabileceği karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Sebebi ise yıllardır her yayında dile getirdiğim santrafor ve bitirici oyuncu eksikliği! Fenerbahçe turu geçer mi, onu kestirmek güç! Ancak bu kez seyircisi ve tribünlerin desteği ile maça daha güçlü başlayacak olan Fenerbahçe’nin son vuruşlarda daha başarılı olacağı kanaatindeyim. Sevilla rakiplerine pozisyon veren, savunmada hatalar yapan bir takım. Fenerbahçe’nin maça etkili başlayıp ilk golü atan taraf olacağı kanaatindeyim.

Sivasspor - Fiorentina: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Sivasspor – Fiorentina mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si Fiorentina’nın rövanşta da galip gelmesini bekliyor. 

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

İtalya’da konuk olduğu güçlü rakibi karşısında çok etkisiz bir performans sergileyen Sivasspor maçı 1-0 kaybetti. Ayrıca son dakikalarda kırmızı kartla oyundan atılan Max Gradel bu karşılaşmada cezalı duruma düştü. Ligde ise hafta sonu konuk olduğu İstanbulspor karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan ev sahibi ekip sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Takım olarak düşüş yaşayan Yiğidolar için bu karşılaşmada güçlü rakibine karşı işleri hiç de kolay olmayacak. Fiorentina ilk maçta etkili bir futbol sergileyerek kazanmasını bildi. Ayrıca hafta sonu ligde konuk olduğu Cremonese karşısında zorlanmadan mücadeleyi 2-0 kazanıp çıkışını sürdürdü. Kadro olarak rakibine oranla daha etkili bir takıma sahip olan Fiorentina, turu garantilemek adına temsilcimiz karşısında üstün bir futbol sergileyerek mücadeleyi kazanmasını bilecektir.

Haberin Devamı

Arsenal- Sporting Lizbon: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Arsenal- Sporting Lizbon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u Arsenal galibiyetini tercih ediyor. 

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Portekiz'de 22'de Arsenal 1-0 öne geçmiş, Sporting 55'te 2-1'i bulmuştu. 65 olmadan da tabelada 2-2'yi görmüştük. Portekiz Primeira Liga'da zirvenin uzağında kalan Sporting'in kaybedecek bir şeyi yok. İngiltere Premier Lig'de 5 puan farkla en tepede yer alan Arsenal'in de... Sporting 7, Arsenal 6 maçtır kaybetmiyor... Arsenal iç sahada son 2 maçını bol gollü galibiyetlerle aldı, Sporting deplasmandaki son 4 maçının 3'ünü gol yemeden kazandı... Turu geçeni bazı detaylar belirleyecek ve onlardan biri de Sporting'in eksikleri olabilir. Kadronun önemli parçaları Coates ve Morita cezalı. Ugarte orta alana dönecek ama bu 2 eksik bence tura mâl olacak. Arsenal'den coşkulu bir başlangıç bekliyorum. Ev sahibi ilk yarıda gol bulacaktır.

Haberin Devamı

 Günün En Çok Oynanan Maçları