Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

İstanbulspor - Sivasspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İstanbulspor – Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %30’u karşılaşmayı Sivasspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi

İstanbulspor bu sezon yükseldiği ligde hedeflediklerinden çok geride kaldı. Sivasspor düşme potasına yakın ve alt sıralardaki rakipleriyle arasındaki puan farkı da az. Hafta içi Fiorentina deplasmanına çıkan Sivasspor etkili oynamasına rağmen 1-0 kaybetti. Deplasman ekibi yüksek oranıyla denenebilir.

Girona – Atletico Madrid: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Girona – Atletico Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmadan Atletico Madrid’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Atletico Madrid için bu sezon tek bir hedef kaldı. O da ligi ilk 4 içinde tamamlayıp Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı kazanmak… 5.sıradaki Betis ile aralarında 3 puanlık fark var. Sadece tek kulvarda oynadıkları için fiziksel olarak da son derece güçlüler. Geçtiğimiz hafta Sevilla’yı 6-1 yendiler. Girona deplasmanında da kazanacakları görüşündeyim.

Haberin Devamı

AC Milan - Salernitana: Maç Sonucu 1

İddaa programının “İtalya Serie A” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan AC Milan – Salernitana mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada AC Milan’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Ligde aldığı Fiorentina mağlubiyeti sonrası hafta içi Şampiyonlar Ligi rövanş maçında deplasmanda Tottenham ile berabere kalan Milan, ilk maçta elde ettiği avantajla çeyrek finale yükseldi ve moral buldu. Ligde de ilk 4 yarışının içinde olan Milan bu maçtan sonra üst üste Udinese ve Napoli deplasmanlarına gidecek. İstikrarsız bir grafik çizen Salernitana ise son 2 maçta topladığı 4 puanla alt sıralarla farkı biraz olsun açarak nefes aldı. Kalelerinde fazla pozisyon veriyorlar ve ligin en çok gol yiyen 2. ekibi durumundalar. Milan’da Messias sakatlığı sebebiyle yok. Salernitana’da ise Troost-Ekong aynı sebeple forma giyemeyecek. Konuk ekip deplasmanlarda bir maçta ortalama 2 golden fazla yiyor. Milan’ın da sahasında en az 2 ve üzeri gol bulabileceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları