Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray – Kasımpaşa: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray – Kasımpaşa Germain mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Galatasaray'ı uzun zamandır resmi maç yaparken izlemedik ancak iç sahadaki iştahlı maç başlangıçlarını da unutacak değiliz. Mertens sakat, yeni transfer Zaniolo'nun ilk 11'de olması bekleniyor. Hatayspor'dan kiralanan Adekugbe de muhtemelen sol bekteki yerini alacak... Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa ise seyir zevki yüksek maçlar izletiyor. Galatasaray deplasmanında diye geri adım atmazlarsa, bize keyifli bir maç daha sunabilirler... "Karşılıklı gol" tercihi, Galatasaray'ın yoğun baskısı sonrası hızlı hücuma çıkan Kasımpaşa golüyle kazandırabilir ancak kaldığımız yerden "+1" ile devam edelim. Sarı-kırmızılılardan yoğun başlangıç, kanat bindirmeleri, bol bol korner izleyeceğiz. Önceki maçlarda 4.5 açılıyordu, şimdi 5.5 açılmış ama yine de denenir.

Haberin Devamı

Antalyaspor – Kayserispor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Antalyaspor – Kayserispor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Antalyaspor geçen sezonun ikinci yarısında çıtayı o kadar yükselttik ki son dönem performansı hiç tatmin etmiyor. Ligde son 11 maçının 9'unu kazanamadı. Bu sefer de galibiyetine güvenilmez ama gol bulur. En önemli forveti Haji Wright düzeldi. Hatay'dan gelen Bertuğ Antalyaspor ile çıktığı ilk maç yükselişine burada da devam edeceğinin sinyallerini verdi. Kayserispor da özellikle ofansif yönü ile futbol otoritelerinin övgü ile bahsettiği sezonun flaş ekibi. Son 20 resmi maçında 1 sefer gol atamadı. Antalyaspor'un savunması son Kasımpaşa maçında çok uyumsuzdu ve basit hatalar yaptı. Var ve 2.5 Üstü bekliyorum.

Leipzig – Monchengladbach: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Leipzig – Monchengladbach mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Geçen hafta konuk olduğu Dortmund karşısında savunmada hatalar yapan Leipzig mücadeleyi 2-1 kaybetti. Liderlik mücadelesi veren ev sahibi ekip taraftarı önünde hedefinden kopmamak adına bu karşılaşmada baskı gücü yüksek bir performansla maça başlayarak kazanmak isteyeceklerdir. Ayrıca Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında eşleştiği Manchester City karşısında sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Leipzig gelecek hafta arası İngiltere’de çok önemli bir maça çıkıyorlar. M’gladbach ise Bayern Münih karşısında aldığı galibiyet sonrası oynadığı son 2 karşılaşmada rakiplerine karşı maç kazanma başarısı gösteremeyip önemli puanlar kaybetmeye devam ediyor. Takım olarak istikrarsız bir futbol sergileyen konuk ekip artık yeniden çıkışa geçmek adına kaybetme lüksleri bulunmuyor. Takımda bu maç öncesi kart cezası olan Bensebaini kadroda yer almıyor. Bu karşılaşmada hücum yönü yüksek iki ekip tempolu bir futbolla başlayarak karşılıklı goller bulacaklardır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları