Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Giresunspor - Fatih Karagümrük: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Giresunspor - Fatih Karagümrük mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i Fatih Karagümrük’ün 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Karagümrük’ün ligde oynadığı son 11 maçın 10’u karşılıklı gollerle sonuçlandı. Karagümrük skor üreten ve kalesini de gole kapatamayan bir takım… Giresunspor’un da riskli bölgeden, ateş hattından kurtulup ligde kalma umutlarını sürdürmesi için acil puan, puanlara ihtiyacı var. Ev sahibi ekibin hedefine ulaşmak adına tüm riskleri alacağını da göz önünde bulundurur isek bu maç için en doğru tercih KG Var seçeneği olacaktır.

Lille- Lyon: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Lille – Lyon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i Lille’nin galip gelmesini bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Lille savunmadaki kayıplara rağmen kötü durumda değil. Ismaily (sol taraf) ve Diakite (sağ arka) olmayacak. Gudmundsson ve Weah oynayabilir. Avrupa kupalarında oynamak için çaba harcıyorlar. Diğer taraftan Lyon bu sezon beklentilerin çok altında kaldı. Lille, oynadığı son 10 iç saha maçının hiçbirini kaybetmezken, Lyon son 5 deplasman maçında ilk yarıları kazanmasını bildi. Ayrıca Lyon'un deplasmanlarda oynadığı son 5 maçın 4'ü karşılıklı gollerle sonuçlandı. İlk dakikalardan itibaren tempolu bir karşılaşma bekliyorum. Ev sahibi kazanır ve üst tercihine yöneleceğim.

Haberin Devamı

Köln- Bochum: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Köln- Bochum mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %54’ü Köln galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Ligde son haftalarda hızlı bir düşüşe geçen Köln rakiplerine karşı kazanma başarısı gösteremiyor. Özellikle ileri uçta baskı kurmalarına rağmen skor üretmekte zorlanan ev sahibi ekip tehlikeli bölgeye doğru gerilemeye başladı. Artık kötü gidişata son vermek adına taraftarı önünde bütün riskleri alıp mutlak kazanmak zorunda oldukları çok önemli bir maça çıkıyorlar. Bochum ise rakiplerine karşı basit hatalar yaparak oynadığı son 4 karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligde son sırada yer alan konuk ekip açısından kaybetme lüksü bulunmuyor. Bu karşılaşmada acilen galibiyete ihtiyacı olan iki ekip kazanmak adına baskılı bir futbol sergileyerek 2.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

 Günün En Çok Oynanan Maçları