Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Bayern Münih - Paris Saint Germain: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Bayern Münih - Paris Saint Germain mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Eşleşmenin ilk maçında Bayern, rakibini deplasmanda tek golle geçerek avantajı kapmıştı. PSG'nin kolay teslim olmasını beklemiyorum. Formda bir Messi ve Mbappe varken PSG'nin çifte şans seçeneğinin değerli olduğunu düşünüyorum.

Tottenham - AC Milan: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Tottenham - AC Milan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Milan bu maça, sahasında aldığı tek gollü galibiyetin avantajı ile çıkıyor. Konuk ekip arka arkaya aldıkları iyi sonuçlardan sonra ligdeki son maçında Fiorentina deplasmanında çok etkili olamadı ve kaybetti. Ligde sahasında Manchester City ve Chelsea’yı deviren Tottenham ise son maçında deplasmanda Wolverhampton karşısında üstün oynasa da puan alamadı. İki takımda da hafta sonu, akılların daha çok bu maçta olması muhtemel. İlk maçta oyun daha çok ortada geçmiş ve iki ekip de hata kollamıştı. Bu maçta Tottenham’ın ilk yarıdan oyun hakimiyetini alarak gol aramasını bekliyorum. Milan ise skor avantajıyla daha sakin ve kontrollü başlayacaktır. Konuk ekibin ilk yarıda gol bulmasını beklemiyorum. İkinci yarıda skor durumuna göre oyun daha farklı şekillenebilir. Ayrıca ikinci yarı daha çok gol olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Erzurumspor FK - Ankara Keçiörengücü: Maç Sonucu 2

İddaa programının Türkiye 1. Lig bülteninde günün öne çıkan Erzurumspor FK - Ankara Keçiörengücü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Erzurumspor kalesini gole kapatma konusunda sıkıntıları olan bir takım! Ligde oynadıkları son 7 maçın 6’sı karşılıklı gollerle tamamlandı. Keçiörengücü de skorer bir ekip ancak onların da takım savunmasında son haftalarda zafiyetleri var. Başkent ekibinin de oynadığı son 6 maçın 5’inde karşılıklı gollere imza atıldı. Bu istatistikler ışığında en ideal tercih KG Var tercihi olacaktır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları