Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Kasımpaşa - Antalyaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Kasımpaşa – Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %12’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi

Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Bu maç öncesinde bazı önemli eksikleri var. Ancak bu gol bulmalarına bence engel olmayacak. Kasımpaşa istikrarsız bir takım. Bazen çok etkili bazen de şaşırtıcı hatalarla oynuyorlar. İki takım da gol bulur.

Brentford - Fulham: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Brentford – Fulham mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %12’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Brentford tam 11 haftadır ligde kaybetmiyor. Mağlup olmayı unuttu ifadesini kullanabiliriz. Fulham ise rakibinin 4 puan önünde ve halen Avrupa Kupaları'na hatta Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı kazanabilmek adına mücadele veriyor. Zor bir karşılaşma. Denk güçlerin mücadelesi olacağı için kolay kolay birbirlerine üstünlük sağlayacaklarını zannetmiyorum. İlk 45 dakikanın dengeli oynanacağı ve iki tarafın da fazla risk almayacağı görüşündeyim. İlk devrenin beraberlikle tamamlanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Sassuolo - Cremonese: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Sassuolo - Cremonese mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %48’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Sezonun ilk galibiyetini Roma karşısında kazanan Cremonese, bu galibiyetin morali ile sahada olacak. Fakat sezon başından bu yana yakalayamadıkları istikrarı bundan sonrasında beklemek büyük bir hayal. Sassuolo, olumsuz sonuçlara rağmen taktiksel anlamda rakibinden üstün bir ekip. Ayrıca son maçlarda gelişen oyun performanslarını önemsiyorum ve Sassuolo galibiyetini öneriyorum.

 Günün En Çok Oynanan Maçları