Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Adana Demirspor- Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Adana Demirspor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i Fenerbahçe’nin 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Adana ekibi etkili kanat oyuncuları, direnç gücü yüksek orta saha hattı ve dolu tribünleri ile Fenerbahçe’yi zorlayacaktır. Adana Demirspor’un maç içinde gol bulacağı görüşündeyim. Fenerbahçe’nin de şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın da kazanması ile tüm planı galibiyet üzerine olacaktır. Karşılıklı Gol Var tercihini öneriyorum.

Kayserispor- Başakşehir: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Kayserispor- Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si Başakşehir’in rakibini mağlup edeceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Geçen hafta elde ettikleri galibiyetlerle beraber özgüven kazanan iki takımın mücadelesi. Kayseri'de Mensah ve Gavranovic sakat. Başakşehir'de ise eksik yok. Zirve yarışında yer alabilmek adına galibiyetten başka bir ihtimal düşünmeyen Başakşehir'in kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Konyaspor- İstanbulspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Konyaspor- İstanbulspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %’30’u Konyaspor galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Konyaspor, yeni hocası ile ilk galibiyetini almanın peşinde. İstanbulspor da ligde tutunma hedefinde olan bir ekip. Savunma olarak kırılgan bir yapıya sahip olan İstanbulspor, Konya deplasmanında da zorluk çekecektir. Mücadelenin gollü geçmesini bekliyorum. Tercihim 2.5 üst.

Günün En Çok Oynanan Maçları