Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Ümraniyespor - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Ümraniyespor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %49’u karşılaşmayı Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Tüm dünyanın oynadığı 2.5 Üst seçeneği yanıltmaz görünüyor. Fenerbahçe ilk 5'te yer alan diğer 4 takımın kazandığı haftada mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Ümraniyespor ligin dibinde olsa da maçları çirkinleştirmeyen bir takım. Fenerbahçe dünya kupası arasından sonra oynadığı 7 maçın 6'sında gol yedi. Savunma tam oturmadı. Bugün de Samuel yok. Ümraniyespor'un yeni transferi Sekidika zorluk çıkarabilir. Süper Lig'de son 16 maçın 12'si 2.5 Üst bitti. Her takım da yeni transferler var. Fenerbahçe'de yeni olmasa da lisansı yeni çıkan Bruma süre alabilir ve kendini gösterebilir. Zaten Fenerbahçe'nin gol atmaktan yana hiçbir sıkıntısı yok. Valencia 2 maçtır atıyor. Bu oyuncu seriye bağlamayı sever. Fenerbahçe tek başına bile 2.5 Üst yapabilir. Ümraniye Fenerbahçe için çok uygun bir rakip.

Haberin Devamı

Konyaspor - Ankaragücü: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Konyaspor – Ankaragücü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmadan Konyaspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Ankaragücü skorer bir takım! Özellikle Ömer Erdoğan’ın takımın başına geçtikten sonra gole ulaşma sonrasında başarılı bir performans içindeler… Konyaspor’da da bir kan değişimi yaşandı. İlhan Palut ile yollar ayrıldı. Stanojevix takımın başına geçirildi. Konyaspor’un son 8 maçı da karşılıklı gollerle tamamlandı. Taraf bahsi yerine bu maç için önerim KG Var seçeneği olacak.

Inter - Empoli: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Inter - Empoli mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmada Inter’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Haberin Devamı

Empoli, son haftalarda uygun rakipler karşısında önemli puanlar kazandı. Güçlü rakipler karşısında bunu devam ettirmeleri zor. Inter, Arabistan’da oynanan Süper kupa finalinde rahat kazandı ve ezeli rakibi karşısında kupa sayısını eşitledi. Önde presle rakiplerinin organize atak yapmasını zorlaştıran Inter, Arabistan yolculuğundan yorgun dönecek. Bu sebeple yakın zamanda oynanan Verona maçında olduğu gibi oyunu riske etmeden mücadele verir. Bu sebeple orta skor bahsinin bu mücadelede değerli bir tercih olacağını düşünüyorum.

Valencia - Almeria: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Valencia – Almeria mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %53’ü karşılaşmayı Valencia’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Almeria takım savunmasını ön plana çıkarıp önce kalesini gole kapatarak sonuca gitmeye çalışan bir takım! Ligde oynadıkları son 5 maçta 2.5 gol altı sonuçlandı. Almeria’nın sergilediği oyun ve performansı baz alarak Valencia ile denk bir takım olduğunu da göz önünde bulundurarak az gollü bir maç bekliyorum. Önerim 2.5 gol altı seçeneği olacak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları