Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray- Antalyaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray- Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmayı Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Galatasaray bu kadar formda ve havasını bulmuşken evinde hata yapmaz. Muhtemelen de maça baskılı başlar. İçerde bir maç hariç ilk yarı gol attı. Son 10 resmi maçın 9'unda ilk 45 dakikayı boş geçmedi. Antalya aksine kötü durumda. Son maçlarda son dakikalarda iptal edilen gollerle kaçan puanlar moralleri bozdu. Antalya şu an Galatasaray’a zorluk çıkartamaz. Ev sahibi ilk yarı 0.5 Üst banko seçimdir. İlk yarı 1 ise ideal.

Kasımpaşa- Başakşehir: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Kasımpaşa- Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %32’si Başakşehir’in rakibini mağlup edeceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Haberin Devamı

İstanbul derbisinde Başakşehir 120 dakika kupa maçı oynadığı için dezavantajlı gözüküyor. Ancak Emre Belözoğlu'nun bu tolere edecek genişlikte bir kadrosu var. Kasımpaşa hücum olarak toparlanma gösterse de savunmada hala Başakşehir'i durdurabilecek seviyeye ulaşamadı. Konuk takım galibiyeti bekliyorum.

Liverpool- Chelsea: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Liverpool- Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i Liverpool galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Son haftalarda belki de performans olarak en çok hayal kırıklığı yaratan iki ekip, Liverpool ve Chelsea... Liverpool'un Brighton karşısında aldığı ağır yenilgi medyada epey ses getirmişti. Chelsea tarafına baktığımızda ise geldiği günden bu yana istenileni veremeyen bir Graham Potter yönetimi görüyoruz. Chelsea'nin oyun anlamında pek üretken bir ekip olduğunu söyleyemeyiz. Oyun anlamında rakiplerinin çok gerisinde olan Chelsea, Avrupa potasına girebilmek adına performansını yükseltmek zorunda. Liverpool cephesinde ise başarısızlığın sebebi biraz daha sakatlıklara bağlı. Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Liverpool'da Luiz Diaz, Jota, Firmino ve Van Dijk en önemli eksikler. Chelsea için de durum pek farksız sayılmaz. Yeni transfer Felix'in de bu karşılaşmada kırmızı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek olması hücum üretkenliğini mutlak etkileyecektir. Bu kadar eksikle sahaya çıkacak iki ezeli rakibin karşılaşmasında çok fazla gol görmeyi beklemiyorum. Tercihimi alt seçeneğinden yana kullanacağım.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları