Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Yeni Malatyaspor – Ankara Keçiörengücü: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Yeni Malatyaspor - Ankara Keçiörengücü  mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmayı Ankara Keçiörengücü’nün kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçükçolak’ın Tercihi

Keçiörengücü ekibinin form durumunda biraz düşüş var. Geçtiğimiz hafta Adanaspor’u 1-0 mağlup etse de, Samsunspor ve 10 kişi kalan Manisa karşısında kazanamadılar. Hafta içinde de Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile karşılaşacaklar. Bu nedenle bugünkü maçta hamleler Galatasaray karşılaşması düşünülerek yapılacaktır. Malatya ekibi ise içinde olduğu imkansızlıklara karşın iyi mücadele ediyor. Taraf bahsini riskli görüyorum. Az gollü bir maç bekliyorum. 2.5 alt tercihini öneriyorum.

Hırvatistan - Fas: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Hırvatistan - Fas mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %17’si karşılaşmadan Hırvatistan’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Hırvatistan standart savunma dörtlüsünden ikisi muhtemelen yok. Sağ bek Juranovic ile sol stoper Gvardiol sakat. Oynamaları beklenmiyor. Orta alanda da Brozovic olmayacak... Fas'ta ise Saiss kesin olarak yok. Sol bek Mazraoui ile Saiss'in stoper partneri Aguerd'in durumları belirsiz. Fransa ile oynadıkları yarı final maçındaki "El Yamiq & Dari" ortaklığını bir kez daha görebiliriz... Üçüncülük maçları hayal kırıklığı yaşamış takımların maçlarıdır. Final hevesi, kupa hevesi kursakta kalmış takımların maçlarıdır. Genelde de takımlar bu maçlara rotasyonla çıkar, maç içerisinde sertlik dozajı yüksek olmaz. Savunmaların sıkılık seviyesi aşağı iner... İlginçtir, ne Hırvatistan'ın ne de Fas'ın basın toplantısında "rotasyon" kelimesi duymadım... Muhtemelen Hırvatistan cephesinde Lovren ve Modric güzel bir veda istiyor. Perisic'in gözü Suker'in rekorda. Fas'ta TD Regragui CV'sine "Dünya Kupası üçüncüsü" ekleme derdinde. Boufal ve Ziyech, Gvardiol ile Juranovic yokken fırsatı kaçırmak istemez... "Karşılıklı gol" izleriz.

Haberin Devamı

Norwich City – Blackburn Rovers: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Norwich City – Blackburn Rovers mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %57’si karşılaşmada Norwich City’nin galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi

İki takım da bu sezon ligde beğendiğim ekiplerden. Norwich bir ara sendelese bile toparlanmayı başardı. Blackburn ise aradan sonra kötü döndü. Savunmada aksıyorlar. Formda ev sahibinin ağır bastığı karşılaşma.

Günün En Çok Oynanan Maçları