Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Alba Berlin – Fenerbahçe Beko: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Alba Berlin- Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmayı Fenerbahçe Beko’nun kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Fatih Saboviç’in Tercihi

Turkish Airlines EuroLeague'in lideri temsilcimiz Fenerbahçe Beko, son dönemde ligin en inişli çıkışlı takımı olan ALBA Berlin ile karşı karşıya geliyor. Avrupa'da sezona 3'te 3 yaparak başlayan Alman ekibi, daha sonrasında 8 maç kazanamadı fakat Bayern ve Kızılyıldız maçları gibi yakın skorla kaybettiği mücadeleler verdi. Son hafta ise Barcelona'yı yenmeye çok yaklaştı fakat 2 sayıyla kaybetti. Fenerbahçe Beko’da Nemanja Bjelica, Scottie Wilbekin ve Dyshawn Pierre gibi eksikler var. Hastalığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Marko Guduric ise Berlin’e takımla seyahat etti. ALBA Berlin direnip ayakta durmaya çalışacaktır ancak Fenerbahçe Beko’nun tecrübesiyle bu maçta da hanesine galibiyet yazdıracağı fikrindeyim.

Haberin Devamı

Levante – SD Ponferradina: Maç Sonucu 1

İddaa programında "Tek Maç" seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Levante – SD Ponferradina mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %57’si karşılaşmada Levante’nin galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Zirve mücadelesi veren Levante, Ponferradina'yı konuk ediyor. Deplasman ekibi ligde tutunma mücadelesi veriyor. Formsuz bir dönemde olan Ponferradina'nın, Levante deplasmanında da işinin zor olduğunu düşünüyorum. Ev sahibi ekip mücadeleden galibiyetle ayrılacaktır.

Malaga – Granada: Maç Sonucu 2

İddaa programında "Tek Maç" seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Malaga- Granada mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmada Granada’nın 3 puana ulaşacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Ligde tutunma mücadelesi içerisinde olan Malaga, küme düşme hattında bulunuyor. Granada ise üst sıraları hedefleyen bir ekip. Granada, bu sezonki dış saha maçlarında oldukça zorluk çekti. Ligde oynadığı 9 deplasman maçında fileleri 2 kez havalandırabildi. Malaga deplasmanında da sorun yaşayacaklarını düşünüyorum. Tercihim 2.5 gol altı seçeneği.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları