Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Hellas Verona – Juventus: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Hellas Verona – Juventus mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Son 8 maçın tamamını kaybeden Verona’nın bu seviyeyi yaşamasını umduğunu sezon başında belirtmiştim. Uzun zamandır kadro yapısındaki olumsuzlukların üstesinden teknik adam başarısıyla aşmışlardı. Teknik adamlar konusundaki hatalarla başarısız sonuçlar kaçınılmaz oldu. Juventus, İnter galibiyeti ile ligdeki seriyi 4 maça çıkardı. Dünya kupası öncesi son iki maçı da kazanarak ligdeki yerlerini yukarıya taşıma şanslarını artırmak isteyecekler. Verona’nın olumsuz performansı ve Juventus’un yükselen grafiği maçın ibresini kolayca konuk ekip tarafına çekiyor. Juventus galibiyeti, günün ideal tercihlerinden biri olacak.

Lazio - SS Monza 1912: Maç Sonucu 1

İddaa programının Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı Lazio - SS Monza 1912 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Salernitana ve Feyenoord yenilgileri sonrası derbide Roma engeli aşmak, Lazio adına son derece önemliydi. Rakibin savunmadaki bireysel hatasını iyi değerlendiren Anderson, maçın en iyi oyuncusu olurken, İmmobile ve Savic’in yokluğunda kazanmak son derece önemliydi. Monza, Verona karşısında rakibin bir kişi eksik kalmasını iyi değerlendirdi ve sonuca kolay gitti. Dış sahada Milan, Napoli ve Roma karşısında farklı yenilgiler alan Monza’nın aynı durumu Lazio karşısında da yaşamasını bekliyorum. Lazio’nun özellikle savunmadaki disiplinli, kolay kazanmalarını sağlayacak en büyük unsur.

Real Madrid – Cadiz: Maç Sonucu 1

İddaa programının La Liga bülteninde günün öne çıkan Real Madrid – Cadiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Haberin Devamı

Real Madrid üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle liderlik koltuğunu Barcelona’ya kaptırdı. Önce Girona beraberliği ardından Vallecano mağlubiyeti ile Madrid, Barcelona’nın 5 puan gerisine düştü. Eğer bu karşılaşmayı kazanırsa puan farkı ikiye düşecek. Real Madrid bu kez hata yapmaz ve Cadiz’i en az 2 farklı mağlup eder.

Günün En Çok Oynanan Maçları