Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Sassuolo - AS Roma: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Sassuolo - AS Roma mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi
Derbide skora dönük oyunda başarılı olamayan Roma, önemli bir kayıp yaşadı. Bu kaybın telafisi adına Sassuolo deplasmanında kazanmaya yönelik hamleleri yapmalarını bekliyorum. Sassuolo, bu sahada kazandığı maçları ligin alt seviye takımları karşısında aldı. Roma, dış sahada Juventus ve Udinese karşısında kayıp yaşarken, İnter gibi önemli bir rakibi yenmişlerdi. Derbideki kaybı telafi etmek adına Roma’nın kazanmaya odaklı oyunun sonuç vermesini bekliyorum.

Manchester City – Chelsea: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester City – Chelsea mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Hafta sonunda beklediğimiz gibi Chelsea, Arsenal’e direnemedi. Ve Londra derbisini 1-0 kaybetti. Bu kez deplasmandalar ve rakipleri Avrupa’nın en formda ekiplerinden biri olan Manchester City… Kupa mücadelesi de olsa iki tarafta bu maçı ciddiye alıyor. Manchester City’nin kazanmasını bekliyorum.

Sevilla - Real Sociedad: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Sevilla - Real Sociedad mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Sevilla ateş hattında! Ev sahibi ekibin Dünya Kupası’nın ardından toparlanma sürecine gireceği kanaatindeyim. Geçtiğimiz hafta 10 kişi kalan Betis karşısında 1 puanı zor kurtardılar. Formsuzlar. Sociedad’ın da iyi durumda olduğu söylenemez. Ancak ben Sociedad’ın, Sevilla deplasmanından puan almayı başaracağı görüşündeyim.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları