Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Trabzonspor – Kopenhag: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Trabzonspor – Kopenhag mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi
Danimarka’da konuk olduğu ilk maçta mücadeleyi 2-1 kaybeden Trabzonspor ilk yarıda kötü bir oyun sergiledi. Özellikle ikinci yarıda oyuna giren Bartra ve Badri’nin etkili performansları takımı ateşlemeyi başardı. Fakat erken yenen goller sonrasında maçı çevirmeye zaman yetmedi. Ayrıca hafta sonu ligde konuk olduğu Antalyaspor karşısında savunmada ve kaleci Uğurcan’ın kötü performansıyla sahadan 5-2 mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz Trabzonspor taraftarı önünde mutlaka turu geçebilmek adına tempolu bir giriş yapmasını bekliyorum. Kopenhag ise ilk maçta aldığı galibiyetle avantajlı oldukları bir mücadeleye çıkıyorlar. Ayrıca ligde hafta sonunda oynadıkları güçsüz rakibi Lyngby karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Danimarka ekibi mücadeleyi 3-0 kazanmasını bildi. Mutlaka tempo gücü yüksek rakibi karşısında açık futbol oynayıp skor üretmekten başka bir şansları bulunmuyor. Bu karşılaşmada kazanıp gruplara kalmak isteyen iki ekipte ofansif bir futbolla maça başlayarak 2.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Haberin Devamı

PSV – Rangers: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı PSV – Rangers mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %33’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi
Glasgow'da 2-2 biten ilk maçın rövanşında "deplasman golü" kuralı geçerli değil. Her türlü beraberlikte uzatma izleyeceğiz... Rangers, geçen hafta arası alınan 2-2'lik skor sonrası ligde de Hibernian'la 2-2 berabere kaldı. TD Giovanni van Bronckhorst beklediğim rotasyonu yapmadı. Mesela milli futbolcumuz Rıdvan Yılmaz oynamadı. Borna Barisic ve Ryan Jack 90 dakika sahadaydı. Ryan Kent 80, John Lundtsram 65 dakika oyunda kaldı. 60'ta oyuna girip 75'te kırmızı kart gören Alfredo Morelos, Hollanda kafilesinde yer almadı. Fazla kiloları ve takım içinde yarattığı huzursuzluk nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı söylendi. Sakattı, sezon başını kaçırdı; dönüşte de yerine transfer edilen Antonio Colak'tan formayı alamadı. İskoç ekibe yakın kaynaklar takım içi moral/motivasyon olarak bir problem olmadığını rapor etti. Benim Hollanda'daki rövanştan pek ümidim yok... PSV hafta sonunu maç yapmadan geçti. Hollanda Federasyonu, PSV'nin rövanşa daha dinç çıkmasını istediği için böyle bir karar aldı. Premier Lig kulüpleriyle transfer flörtünde olan Cody Gakpo hala takımda. Hatta TD Van Nistelrooy, Gakpo'nun genç yaşına rağmen tam bir profesyonel gibi maç hazırlığı yaptığını söyledi. Gakpo'dan görkemli bir veda izleyebiliriz. PSV işi 90 dakika içinde bitirecek morale, motivasyona ve fiziki yeterliliğe sahip.

Haberin Devamı

Dinamo Zagreb - Bodo Glimt: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Dinamo Zagreb - Bodo Glimt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %28’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Kerimcan Özdal’ın Tercihi
İlk maç beklentimin aksine az gollü geçti ve Bodo 1-0 kazanarak avantaj elde etti. Ancak Dinamo Zagreb tur için hala önemli bir şansa sahip. Şimdi iç saha avantajı onlarda. İlk maçta oyun üstünlüğünü rakibe kaptırdılar ama bu kez tempoyu kendileri belirleyecek ve ihtiyaçları olan goller için agresif oynayacaklar. Rövanşın ilk maçtakinin aksine gollü geçmesini bekliyorum. 2.5 üstü ideal.

Günün En Çok Oynanan Maçları