Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Dinamo Kiev - Benfica: Maç Sonucu 2
İddaa programının UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme bülteninde günün öne çıkan Dinamo Kiev - Benfica mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %60’ı karşılaşmada Benfica’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tahmini:
İç saha maçlarını Polonya’da oynayan Dinamo Kiev, etkili düzeyde bir destek de almasına rağmen iç saha kültürünü pek yaşatamıyor. Bu da dolaylı olarak performanslarına yansıyor aslında. Temsilcimiz Fenerbahçe karşısında tur biletini almış olmalarına rağmen aslında şanslılardı. Lucescu’nun ekibi, atletik ve kompakt bir ekip. Kurt hoca, ilk maçta da oyunu tutmayı hedefleyecektir. Benfica’nın çiçeği burnunda hocası Roger Schmidt de kolay risk alamaz elbette. Bir hata, pahalıya mal olabilir zira. Ben ilk maçın kontrollü geçeceğini düşünüyorum. Düşük skor beklentim olduğundan ‘2.5 alt’ tercihini değerlendireceğim.

Karabağ – Viktoria Plzen: Maç Sonucu 1
İddaa programının UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme bülteninde günün öne çıkan maçı Karabağ – Viktoria Plzen mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tahmini:
Azerbaycan temsilcisi Karabağ, üst düzey bir kadrosu olmamasına rağmen takım halinde başarılı bir performans sergiliyorlar. Uluslararası arenada da Avrupalı rakiplere karşı iç sahada uzak mesafe seyahatin avantajını iyi kullanıyorlar. Viktoria Plzen de sezona gümbür gümbür girdi. HJK ve Sheriff’i her iki maçta da yendiler ki, Sheriff özellikle geçen yıla damga vuran ekiplerden biriydi. Sonucunu kestirmesi zor fakat keyifli bir kapışma bekliyorum Bakü’de. İlk 45’te en az 1 gol çıkması sürpriz olmaz.

Maccabi Hayfa – Kızıl Yıldız: Maç Sonucu 1
İddaa programının UEFA Şampiyonlar Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Maccabi Hayfa – Kızıl Yıldız City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %8’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tahmini:
Maccabi Hayfa, Eleme turlarının en ilginç takımlarından birisi. Olympiakos ve Apollon turlarını farklı skorlarla geçtiler. Apollon maçının rövanşında biraz tatsız bir futbol oynasalar da, Bakhar’ın ekibinin oyun temposu iyi seviyede. Kızıl Yıldız da bir önceki turda Pyunik’i zorlanmadan geçti. Geçen sezon Karagümrük’ü hücumda taşıyan Pesic, bu sezon Kızıl Yıldız’ın en kritik gol ayağı. İki ekibin de hızlı hücumları maçı keyifli kılacaktır. İlk 45’te kaliteli bir oyun temposu bekliyorum. En az 1 gol görürüz diye tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları