Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Trabzonspor-Sivasspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Trabzonspor-Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’ikarşılaşmada Trabzonspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Serkan Çalışır’ın Tercihi
Ligin son şampiyonu Trabzonspor, özellikle son iki hazırlık maçında Torino ve Empoli'ye kaybederken isteneni veremedi. Transfer sezonunda en önemli kayıpları Nwakaeme oldu. Gelen isimler arasında Trezequet, Larsen, Kasımpaşa'dan Doğucan ve Eren var. Peres ve Serkan Asan'ın sakatlıkları düşünüldüğünde Larsen'in performansı önemli. Kupa şampiyonu Sivasspor ise hazırlık döneminde daha düşük profilli takımlarla karşılaşırken hiç yenilgi almadı. Transfer dönemindeki en önemli kayıpları Fajr olurken Ahmet, Kayode, Konate diğer ayrılan isimler oldular. Gelen isimlere bakıldığında Murat Paluli, Robin Yalçın ve Angielski var. Rıza Hoca, almak istedikleri diğer kampa yetişemediği için biraz üzgün. Süper Kupa maçında ilk yarıda eşitliğin bozulmasını beklemiyorum.

Haberin Devamı

Liverpool-Manchester City: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Liverpool-Manchester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i karşılaşmada Manchester City’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Elbette gözler bu karşılaşmada özellikle iki yeni transferde olacak. Bir tarafta Haaland, diğer tarafta Darwin Nunez… Sezon başlangıcında bu tip karşılaşmalarda taraf bahsi almak açıkçası riskli. Ancak programı incelediğimde City’nin galibiyetine verilen oranı riske değer buldum. Manchester City’nin yaptığı hamleler ile geçtiğimiz sezondan daha iyi bir kadro oluşturduğu kanısındayım. City kazanır diyorum.

Leipzig-Bayern Münih: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Leipzig-Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u karşılaşmada Bayern Münih’in kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tercihi
Geçtiğimiz hafta hazırlık maçında Liverpool’a 5-0 kaybeden Leipzig, o maç özelinde oyun olarak asla ezilmedi. Liverpool ekstra işleri hep en iyi yaptığı için farklı bir sonuca imza attı. Darwin Nunez’in yıldızlaşması bile, Süper Kupa mücadelesi öncesinde Tedesco’nun özel önlemler alacağının işareti oldu. Bayern, Lewandowski’nin yerini Mane ile doldurdu. Nagelsmann için duygu yüklü bir mücadele elbette. Bayern 9 kez ile bu kupanın en çok kazananı konumunda. Son 10 yılın 8’inde de hep Dortmund’la karşılaşmışlardı. Bayern’in kupa finali oynama ezberi güven veriyor. Leipzig de iç saha avantajıyla skor üretebilir. Karşılıklı golleri alacağım.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları