Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

M. Netanya-Başakşehir: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı M. Netanya-Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %54’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Başakşehir 1-1 sona eren ilk maçta birçok pozisyonu değerlendirememişti. Orta sahada baskılı oynayan Başakşehir en az 2-3 net fırsatta skor üretemedi. Ancak Netanya da hızlı hücuma çıkan ve hafife alınmayacak bir takım. Temsilcimizi galibiyete yakın görsem de İsrail ekibinin kolay kolay teslim olacağını zannetmiyorum. KG Var tercihi ideal.

Konyaspor-Bate Borisov: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Konyaspor-Bate Borisov mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %2’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Temsilcimiz Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle seyircisiz olarak Konya’da oynanan maçta tur biletini cebine koymuştu. 3-0’lık büyük avantaja sahip Konya’da teknik direktör İlhan Palut rotasyona gidebileceğini belirtti. Ancak geniş bir değişime imza atacağını zannetmiyorum. Skor avantajına karşın taraftarının da desteği ile Konyaspor’un 90 dakikadan yine galip ayrılacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

IF Elfsborg-Molde: 2.5 Üst
İddaa programının Avrupa Konferans Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı IF Elfsborg - Molde mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %59’u karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi
IF Elfsborg ilk maça harika bir başlangıç yapmış hatta ikinci golü ararken bir topu da direkten dönmüştü. Fakat Molde geriye düştükten sonra maça öylesine asıldı ki Elfsborg savunma disiplinini tamamen kaybetti. Fakat ilk 45 dakika da ümit veren oyunuyla bu maça da başlamak isteyeceklerdir. Bence Konferans ligi elemelerinin yine keyifli maçlarından birini izleyeceğiz.

Günün En Çok Oynanan Maçları