Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Roma - Feyenoord: Maç Sonucu 1
İddaa programının UEFA Avrupa Ligi bülteninde günün öne çıkan Roma - Feyenoord mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i Roma’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ünTahmini:
Konferans Ligi kupası ilk sahibi bu karşılaşma sonunda bulacak. Mourinho, üç farklı kupayı ilk kez kazanan teknik adam olma hedefinde. Bu sebeple ligde bazı maçlarda belirgin rotasyonlar yaşadılar. Son Torino maçında bu maçın planlarının bir benzeri izledik. Pellegrini ve Abraham ile ofansif üretkenlik yaratan Roma, bu turnuvada keyifli maçlar izletmemiş olsa da kadrosunun kalitesine göre finalin kapısını aralamayı başardı. Feyenoord, Hollanda Ligi’nde Ajax ve PSV’nin gerisinde kalmasına rağmen bu turnuvanın havasını ikinci ön elemeden beri soluyor. Rakip Roma gibi Orkun ve Sinisterra ile ofansif üretkenlik anlamında değerli oyunculara sahipler. İki takımın gol yollarındaki değerli ayakları skora yakın olmalarını kolaylaştıracak. Bu yüzden öncelikli tercihim, karşılıklı gol var bahsi olacak. Her finalde olduğu gibi beraberlik tercihi de değerli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

BB Erzurumspor - İstanbulspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının TFF 1. Lig bülteninde günün öne çıkan maçı AC Milan - Atalanta mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:
Normal sezonda iki ekibin mücadeleleri gollü geçmişti. İki maçı da Erzurumspor kazanırken deplasmanda 2-1, sahasında ise 3-1 galip gelmişti. Süper Lig hedefi bulunan iki takımın son derece çekişmeli ve yine gollü bir 90 dakikaya imza atmasını bekliyorum. Erzurumspor bana göre galibiyete bir adım yakın olsa da öncelikli tercihim KG Var seçeneği olacak.

Eyüpspor - Bandırmaspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının TFF 1. Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Eyüpspor - Bandırmaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:
Eyüpspor, Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırıp takımın başına İbrahim Üzülmez’i getirdikten sonra çıkışa geçti. Üzülmez yönetiminde çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldılar. Eyüpspor zaten sahip olduğu geniş kadro ile TFF 1.Lig’in en güçlü ve tecrübeli oyuncu havuzuna sahip takım konumunda… Saha ve seyircisi önünde bu sezonun en önemli, kritik maçına çıkacak olan Eyüpspor’un, Bandırmaspor’u zor da olsa mağlup edeceği görüşündeyim. Eyüpspor kazanır diyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları