Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray-Kayserispor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray-Kayserispor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %77’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Sarı kırmızılı takım için gerçekten bir maçtan çok daha fazla anlam ifade eden karşılaşma… Torrent’in geleceği, topun ağzında olan yönetimin durumu, Galatasaray’ın geride kalan haftalarda küme düşme potasına kadar inip inmeyeceğini netleştirecek bir maç! Kayserispor çok formda ve Hikmet Karaman gibi kurt, tecrübeli teknik adama sahipler. Ancak Galatasaray’da Pulgar’ın orta sahaya monte edilmesi, Gomis’in hazır halde olması, Mohamed ve Feghouli’nin de kadroda olması sarı kırmızılı takım için önemli bir artı. Son 13 maçtır 1 kez kazanan Galatasaray’ın artık galibiyet alma zamanı. 3 puanı Galatasaray kazanır.

Giresunspor-Fenerbahçe: Maç Sonucu 2
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Giresunspor-Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %64’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Fenerbahçe'nin değil maç kazanmak gol atacak görüntüsü yok. Giresunspor son 4 maçında 1 puan aldı ama zor bir fikstürden geçti. Ev sahibi ekip bu sezon vitrin maçlarına çok daha farklı motive oldu. Fenerbahçe Pereira sonrası 9 resmi maçında toplam 3 gol atamadı. 6'sında 1 golden fazla atamadı.

Villareal-Real Madrid: Maç Sonucu 2
İddaa programının İspanya La Liga bülteninde günün öne çıkan maçı Villareal-Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %9’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi
Ev sahibi çok formda. Betis maçında çok iyiydiler ve öyle bir deplasmanda gol yemeden kazandılar. Lider karşısında kaybetmezler. Skor 2-1…

Günün En Çok Oynanan Maçları