Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Lyon – Marsilya : Maç Sonucu 2
İddaa programının Fransa ligi bülteninde günün öne çıkan Lyon - Marsilya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %8’i karşılaşmada konuk ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Burak Sarıaslan’ın Tahmini:
Payet’e yapılan su şişeli saldırı sonrasında yarıda kalan karşılaşma, bugün oynanacak. Maçın 5. Dakikasında yaşanan olay, maçın ertelenmesine neden olmuştu. Ayrıca Lyon’un bir puanı silindi ve maçın da seyircisiz oynanmasına karar verildi. Konuk ekip bu maçtan galibiyetle ayrılmayı başarırsa ikinci sıraya yerleşecek ve bu sezonki hedeflerine ulaşmış olacak. Sonrasında da koltuklarını her hafta daha da sağlamlaştırmak için sahaya çıkacaklar. Gerek kadro kalitesi gerek mevcut form durumu gerekse motivasyon olarak rakibinin önünde olan Marsilya, rövanş olarak gördüğü bu maçtan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

Darüşşafaka – Treviso : Maç Sonucu 1
İddaa programının FIBA Şampiyonlar Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Darüşşafaka - Treviso mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %51’i karşılaşmada Darüşşafaka’nın kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tahmini:
Daçka son 3 resmi maçını kaybetmiş olsa da genel olarak başarılı bir sezon geçiriyor. Grupta da ilk maçlarını Tofaş'a kaybetmişlerdi. Coupain, Olaseni, Doğuş, Boothe öne çıkan oyuncuları. Savunmalarıyla öne çıkıyorlar, son 5 maçlarının 4'ü Alt sonuçlandı... Rakip Treviso, koç Menetti ile enerjik ve skorer yapıda bir takım. Son Pesaro maçında 4 oyuncusundan 20+ skor katkısı aldılar. D.Russell, Henry Sims önemli eksikleri... Daçka'nın peş peşe kaybedilen maçlar sonrası, bu maç özüne dönerek, savunma performansıyla sonuç almaya çalışacağını düşünüyorum, önerim 157.5 Alt.

Kızıl Yıldız – Olimpia Milano: Maç Sonucu 2
İddaa programının Euroleague bülteninde günün öne çıkan maçı Kızıl Yıldız – Olimpia Milano mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Gökhan German’ın Tahmini:
Kızıl Yıldız geçen hafta Olympiakos'u Atina'da yenen ilk takım olma başarısını gösterdi. Çok iyi takım oyunu sergiliyorlar. Kaliniç önderliğinde dirençli ve mücadeleci bir kimliğe sahipler. Milano da ilk 4'teki yerini sağlamlaştırıyor. Onlar da formda ama Belgrad'da zorlanacaklarını düşünüyorum. 6.5 handikapla beraber 1 tercihini öneriyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları