Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: Maç Sonucu 2
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Yeni Malatyaspor-Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Sumudica kadro yetersizliğinden şikayet ediyordu, önemli takviyeler yapıldı. Dicko, Donsah ve Kenan ile özellikle hücumdaki sıkıntıyı çözmek hedeflendi. Hafta içi maçı ertelendiği için zinde çıkacak Yeni Malatya en az 1 gol atar. Beşiktaş'ın da savunması üst üste 3 maç kalesini kapatacak güveni vermiyor.

Sivasspor-Fenerbahçe: Maç Sonucu 2
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Sivasspor-Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ferdi Kadıoğlu maç kadrosuna dahil edilmedi. Rahatsızlıkları bulunan iki önemli oyuncunun yokluğunu Fenerbahçe bu zorlu deplasmanda hissedecektir. Sivasspor bu sezon sahasında sadece 1 kez mağlup oldu. İklim şartlarının da ağır olacağını ve Sivas’ın bu duruma alışık olduğunu düşünürsek ev sahibi ekip bu maçtan puanla ayrılacaktır. Sivas kaybetmez diyorum.

Haberin Devamı

Galatasaray-Petkimspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Basketbol Süper Lig’i bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray-Petkim Spor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Doruk Boyacı’nın Tercihi
Sezon başından bu yanan oynadığı maçlarda tempolu bir basketbolu benimseyen ve skorer isimlerinin ekstra katkılarıyla da keyifli bir oyun ortaya koyan Galatasaray, bugün Petkim Spor ile karşılaşacak. Petkim Spor da koç değişikliğinin olumlu sinyalleri alınmyaya başlandı. Fenerbahçe galibiyeti ekstra bir durum olsa da konuk ekip, işin hücum yönünde artık çok sorun yaşamayacaktır. Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada her iki takımın da skora iyi derecede katkı yapmasını bekliyorum. Yüksek skorlu bir maç izleyebiliriz.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları