Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – Olympiakos: Maç Sonucu 2
İddaa programının Euroleague bülteninde günün öne çıkan Fenerbahçe – Olympiakos mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %62’si karşılaşmada konuk ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Gökhan German’ın Tahmini:
Uzun bir aranın ardından Euroleague tekrar başlıyor. Sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de sakatlar listesine Shayok da katıldı. Omuzundan sakatlanan Shayok bir süre yok. Barthel, De Colo, Devin Booker ve Vesely de sakat. Haftasonu Darüşşafaka'ya çok farklı yenildiler. Tam 27 top kaybı yaptılar. Olympiakos 17 maçın 12'sini kazandı. İyi durumdalar. Fenerbahçe'nin kazanabilmesi çok iyi savunma yapması gerekiyor. Hücumda sıkıntı yaşayacaklardır. Bu maçta düşük skor beklentim var. 156.5 barajından alt tercihini öneriyorum. Olympiakos galibiyete yakın taraf.

Hamburg Towers – Türk Telekom: Maç Sonucu 1
İddaa programının Eurocup bülteninde günün öne çıkan maçı Hamburg Towers – Türk Telekom mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %10’u karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Orçun Konaklılar’ın Tahmini:
Hamburg Towers, ilk 6 maçta 1 galibiyet alabildiği grupta oynadığı son 2 maçı kazanarak dikkat çekti. İç sahada Lokomotiv Kuban'ı farklı geçtikten sonra deplasmanda Trento'yu da mağlup etmişlerdi. İç sahada başarılı bir takımdan ligde aldıkları yenilgiler dikkat çekti. İç sahada üst üste ALBA Berlin ve Brose Baskets mağlubiyetleri aldılar. Türk Telekom da EuroCup'taki son 2 maçını kazanmayı başardı. Trento'yu deplasmanda geçerek gruptaki ilk deplasman maçlarını kazanmışlardı. Sonrasında temsilcimiz, iç sahada Lietkabelis'i mağlup etti. Onlar açısından da ligdeki kötü sonuçlar dikkat çekiyor. Son 3 maçlarını kaybettiler fakat zor bir fikstürden geçiyorlar. İç sahada Fenerbahçe'ye, deplasmanda Galatasaray'a kaybettikten sonra geride bıraktığımız hafta sonu TOFAŞ karşısında galibiyete çok yaklaşsalar da uzatma sonucunda 95-93 mağlup oldular. Hamburg'da sakatlıkları bulunan Jaylon Brown ve Hollatz'ın durumlarına ilişkin yeni bir bilgi yok. Türk Telekom'da yeni transfer Jared Terrell'ın oynaması bekleniyor. Hamburg'u kadrosuna oranla sergilediği performans açısından beğensem de Türk Telekom'un daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Handikap avantajıyla tercih edilebilirler.

Haberin Devamı

Southampton - Brentford: Maç Sonucu 1
İddaa programının Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Southampton - Brentford mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tahmini:
Southampton, oyununa göre ligde daha iyi yerlerde olması gereken takımlardan. SOn dönemde Arsenal karşısındaki 3-0'lık yenilgi dışında iyi sonuçlar aldılar. Beraberlikler ağır basıyor ancak West Ham gibi takımı deplasmanda 3-2 yenmek önemli iş. Brentford ise zor rakiplere karşı da iyi oynuyor ancak kendi ayarındaki takımlara karşı kaybetmemeyi ve hatta son Aston Villa örneğindeki gibi kazanmayı başarıyor. Ligin yenisi olmalarına rağmen gayet iyi gidiyorlar. İki takımın eksik listesine bakınca ev sahibinde sezonun formda savunmacısı Livramento'nun yokluğu önemli.Valery cezalı. Djenepo milli takımda. Kyle Walker Peters'ın durumu belirsiz. Ancak Brentford'da daha çok sıkıntı var. Savunmanın önemli ismi Rico Henry hala yok. Canos'un ve önemli oyuncusu Mbeumo'nun durumu belirsiz. Onyeka milli takımda. Ev sahibi galibiyetini yakın görüyorum. Skor tahminim 2-0

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları