Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Denizlispor - Ümraniyespor: Maç Sonucu 2
İddaa programının TFF 1. Lig bülteninde günün öne çıkan Denizlispor - Ümraniyespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %41’i karşılaşmada konuk ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Yaşar Gülay’ın Tercihi
Denizli’de sakatların sayısı her geçen gün artıyor. Muğdat’ın sezonu kapattığı, Ömer Şişmanoğlu, Aissati, Hakan ve İlhan’ın da devre arasına kadar olmayacağı Yeşil-Siyahlılar’da Okan Derici’nin de fibula kemiği kırıldı. Ümraniye üst üste 2 yenilgiyle toparlandı, maç fazlasıyla olsa da zirveyi geri aldı. Ev sahibinin önemli eksikleri varken devrede lider denenir

Levante – Valencia: Maç Sonucu 2
İddaa programının La Liga bülteninde günün öne çıkan maçı Levante - Valencia mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi
Levante için her maç final zamanları. Valencia ise tekrar toparlandı. İlk 5’in sadece 4 puan uzağında. Zor maç. İki takımdan da goller gelir. Skor tahminim 2-1…

Haberin Devamı

Fulham – Sheffield United: Maç Sonucu 1
İddaa programının İngiltere Championship bülteninde günün öne çıkan maçı Fulham – Sheffield United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %60’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi
Fulham 4 maçtır berabere kalıyor. Son 3 maçının skoru ise 1-1. Sheffield nihayet toparlandı. 3 maçtır kazanıyorlar. Lider hata yapmamak zorunda ama karşılarındaki rakip tehlikeli. İki takımın da skor üretmesini bekliyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları