Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Trabzonspor-Hatayspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Trabzonspor-Hatayspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Trabzonspor geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. 3 büyükler ile arasında önemli bir puan farkı olan ve liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor rakiplerinin yaklaşmaması adına bu maçı ciddiye alacaktır. Hatayspor da her zaman, her takıma karşı sorun yaratacak, sürprize imza atabilecek bir takım. İki ekibinde etkili hücum oyuncuları ile 90 dakikada skor bulacağı görüşündeyim. Karşılıklı gollere imza atılır.

Galatasaray-Başakşehir: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray-Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
G.Saray bu kadar erken lige havlu atamaz. Başakşehir son 6 ve 8 haftanın lideri formda bir takım ama G.Saray ne yapar eder kazanır diye düşünüyorum. Avrupa'da elde edilen başarı ve Fatih Terim'in kredisinin yüksek olması G.Saray'ın işleri yoluna koymasına yardımcı olacaktır. KG Var ise en ideal alternatiftir. G.Saray evinde 1 sefer hariç gol attı. Başakşehir'in Emre Belezoğlu ile maçları yüzde 80 Var bitti. Muslera yok.

Haberin Devamı

Atalanta-Roma: 2.5 Üst
İddaa programının İtalya Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı Atalanta-Roma mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i karşılaşmanın 2.5 üst biteceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi
Atalanta, ligde son 6 maçını kazanarak değerli bir yükseliş performansının içinde. Öz güvenli oyunun yanı sıra göze hoş gelen futbol, keyif veriyor. Roma, Bologna ve İnter yenilgileri sonrası Spezia engelini kolay geçerek rahatladı. Atalanta’nın oyun performansı bu maçı şekillendirecek. Her iki takımın ofansif oyunda etkin roller almasını bekliyorum. Tavsiyem, karşılıklı gol var bahsi.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları