Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Türkiye Süper Ligi ve daha birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester United - Arsenal: Maç Sonucu 1
İddaa programının İngiltere Premier Lig bülteninde günün öne çıkan Manchester United - Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %79’u karşılaşmada ev sahibi ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Manchester’da Solskjaer’in ayrılığı sonrasında bir hareketlenme ve reaksiyon gerçekleşti. Villarreal’i deplasmanda mağlup ederken ligde ise hafta sonu güçlü Chelsea deplasmanından 1 puanla döndüler. Ve takımın başına da Ralf Rangnick getirildi. Ev sahibinin kadro kalitesi Arsenal’in önünde.
Bütün bu gelişmeler ışığında Manchester United’ın, Arsenal’i mağlup edeceğini ve çıkışını sürdüreceğini düşünüyorum.

Tottenham - Brentford : Maç Sonucu 1
İddaa programının İspanya La Liga bülteninde günün öne çıkan maçı Tottenham - Brentford mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %79’u karşılaşmada Tottenham’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Brentford 5 maçlık galibiyet özlemine geçtiğimiz hafta Everton’u 1-0 mağlup etti. Ancak Everton şu anda Premier Lig’in en formsuz ekipleri arasında. Son 8 maçta 6 mağlubiyet, 2 beraberlik aldılar.

Haberin Devamı

Bu kez karşılarında Conte ile yeni sayfa açan Tottenham olacak. İtalyan teknik adam yönetiminde Leeds karşısında beklediğimiz gibi kazandılar. Hafta sonu ise hava şartları nedeniyle Burnley maçını oynayamadılar. Tottenham, Conte ile ligdeki ikinci maçını da kazanacaktır.

Lazio - Udinese: Maç Sonucu 1
İddaa programının İtalya Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı Lazio - Udinese mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %49’u karşılaşmada Lazio’nun kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi
Lazio’nun Napoli deplasmanındaki ağır yenilgi sonrası savunmasında daha çok öz verili olması gerektiğini gördük. Özellikle Sarri’nin kaleci Reina ısrarı sıkıntı yaratıyor. Fakat yine de Lazio, her zaman kazanma potansiyeli yüksek bir ekip. Udinese, dış sahada sorunlu. Özellikle ofansif oyunda etkin ve üretken değil. Lazio, iç sahada ligin en iyi ekiplerinin başında. Ağır Napoli yenilgisi sonrası hata yapacaklarını sanmıyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları