Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Alanyaspor-Beşiktaş: Maç Sonucu 2
İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Alanyaspor-Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %45’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tercihi
Bülent Korkmaz’ın ekibi, milli ara öncesinde Rize yenilgisiyle uzun zaman sonra maç kaybetti. Aslında son dönemde performanslarındaki düşüşün sinyallerini veriyorlardı ancak kazanma refleksi gösterebiliyorlardı. Beşiktaş maçı da ekstra motivasyon demek Alanya cephesi için... Siyah Beyazlılar, ligin en iyi kadrolarından birine sahip olsa da bu sezon deplasmanlarda tanınmayacak kadar kötüler doğrusu. Tabii özellikle sakatlıklar Beşiktaş’ın önünü kesen en kritik detay oldu. Derbi haftasında puan kaybı yaşamak istemeyen Beşiktaş’a doğrudan güvenmek de zor. Bence iki taraf da fileleri havalandırır.

Dortmund-Stuttgart: Maç Sonucu 1
İddaa programının Almanya Bundesliga bülteninde günün öne çıkan maçı B.Dortmund-Stuttgart mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Fatih Demireli’nin Tercihi
Stuttgart, Dortmund deplasmanına en son geldiğinde konuk ekip 5-1 kazanmıştı. Dortmund bunun üzerine Teknik Direktör Lucien Favre ile yollarını ayırmıştı ama o günden bu yana değişen sadece Dortmund'un teknik direktörü olmadı. Stuttgart da o gücünde değil artık. Son 5 maçını kazanamayan, 3 maçtır kaybeden bir Stuttgart var karşımızda. Dortmund'ta Haaland olmasa da, ev sahibi bu maçı rahat kazanır. Son 10 iç saha maçını kazandığı gibi. Oranı yükseltmek adına bir 2,5 gol üstü kombinasyonu önerebilirim.

Liverpool-Arsenal: Maç Sonucu 1
İddaa programının İngiltere Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Liverpool-Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi
Liverpool milli ara öncesinde son maçta West Ham’a kaybetmişti. Arsenal çok iyi bir çıkış yakalasa da, son yıllarda Liverpool karşısında çok zorlanıyor. Son 10 maçta yalnızca 1 kere kazanabilen Arsenal’in işi zor. Liverpool iç sahada kazanır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları